A Nadirim az arab mesevilágba kalauzolja el a játékosokat, ahol küldetéseken keresztül élhetnek át varázslatos kalandokat vagy vívhatnak izgalmas csatákat egymással, dzsinnekkel és egyéb mítikus lényekkel. A Nadirim egy eddig érintetlen témát dolgoz fel, az ezeregy éjszaka meséinek világát, de nem csak ebben előfutára a multiplayer browser játékok új generációjának. Lebilincselő történet, kézzel rajzolt grafika, eredeti zene és kihívásokkal teli játékmenet nyújt tartalmas szórakozást a felhasználóknak.

 
 A játékosokat egy hétköznapi fegyverrel, egyszerű péncélzatban indítjuk útjukra, hogy bebarangolják a Nadirim végtelen tájait. Miközben kedvükre alakítják karakterüket és sorra fedeznek fel varázslatos helyszíneket, lassan kirajzolódik előttük egy nagyobb cél: összefogni a sötétség dzsinnje, a Nadir ellen, aki újból el akarja hozni a végzetes éjszakákat az örök nap birodalmába, ahol már nemzedékek óta nem nyugodott le a nap.

A Nadirim pár szóban:

• Egyedülálló, kézzel rajzolt grafika

• Hatalmas nyílt világ, felfedezésre váró tájakkal

• Több száz izgalmas küldetés és kaland

• Skillek és varázslatok, PvP párbaj és csoportharc

 

A Nadirim jelenleg angol nyelven játszható, de 2012 elején magyarul is elérhető lesz az [origo] játékok kínánálatában, hogy minél többen érezhessék magukénak a Nadirim-et.