Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Goodgame Empire - okos stratégáknak!


A Goodgame Empire egy nagyszerű, többszereplős stratégiai játék. Építsd meg a kastélyod és győzd le a többi játékost taktikai csatákban az óriási világtérkép bármely pontján. Hozz létre egy hatékony gazdasági rendszert és lépj szövetségre más játékosokkal.

Vezesd a csúcsra a királyságodat! A Goodgame Empire ingyenes böngészős játék, az [origo] játékok oldalán közvetlenül játszhatod, nincs szükség letöltésre, így ha van néhány perced, akkor remek szórakozást nyújt minden korosztály számára. Kezdd el most és építs ki jó stratégiákat! Harcra fel!

0 Tovább

Játssz az Ice Age Online-nal, a legizgalmasabb ingyenes játékkal az utolsó jégkorszak óta!

Az Ice Age Online játékban Manny, Sid és Diego találtak egy tökéletes helyet, ahol az Ice Age Online csordája átvészelheti a telet. Igazi paradicsomi hely! Élvezd az ingyenes játékot, hozd létre a saját lajhárfigurádat, építs egy tökéletes Ice Age tábort a saját csordádnak és derítsd fel az izgalmas szintek kihívásait!

Már nagyon izgatott vagy! Sid bácsi olyan sokat mesélt Neked kalandjairól, hogy most már Te is szeretnél hasonlókat átélni az Ice Age Online-ban. Ennek pedig most már semmi akadálya: vesd bele magad még ma az Ice Age Online izgalmas világába!

De jaj! Miközben csordád úton volt az Ice Age Online új paradicsomába, váratlanul egy szörnyű vulkánkitörés állta utatokat, és a csorda teljesen szétszóródott. Még Sid is eltűnt!

Mutasd meg az Ice Age Online lakóinak, milyen bátor tud lenni egy kis lajhár! Játssz az Ice Age Online ingyenes játékával, mentsd meg a csorda tagjait és Sid bácsit!

Ice Age Online: Ingyenes élmény mindenkinek

Az Ice Age Online ingyenes játék jégkorszaki környezetében azonnal otthon érezheted magadat!

Mindegy, hogy az online játékok izgalmas futkározását vagy a csordádról való gondoskodást élvezed jobban, az Ice Age Online kedvedre való feladatokat kínál.

Ice Age Online: ugrálós-ügyességi játék

Száguldó platformjáték vár Rád az Ice Age Online-ban, ha lajhárodat az ingyenes ügyességi játék változatos Jump'n'Run pályáin irányítod. Utadon szerezz minél több makkot, eleséget és építőanyagot, és tartsd nyitva a szemed, hisz a csorda elveszett tagjaira is rálelhetsz!

De vigyázat: az Ice Age Online aljas jégkorszaki állatai megpróbálják megszerezni eleségedet. Védekezz!

Ice Age Online: építsd meg saját táborodat

Kezdetben az Ice Age Online táborod teljesen üres. Ez megváltozik, amint megmented csordád tagjait. Lásd el őket eleséggel és szállással, a táborod így hamarosan igazi paradicsommá válhat. Hívj meg más játékosokat táborodba, vagy beszélgess velük chaten. Szórakoztató versenyek és feladatok várnak Rád az Ice Age Online ingyenes online játékban!

Ne szalaszd el ezt az ingyenes jégkorszaki szórakozást. Csatlakozz az Ice Age Online csordáihoz most!

0 Tovább

Magyar Hetek a Farmerama játékban március 9. és 19. között!

Öltöztesd a szívedet és a farmodat piros-fehér-zöldbe, mert végre magyar heteket rendeznek a gazdák a FARMERAMA-ban! Két hétig élvezhetjük a magyar életérzést, ráadásul egy csomó finomság is vár bennünket. És persze ne felejtkezzünk el a kedves virágainkról sem, hiszen nemrég ünnepeltük a nőnapot. Közben pedig vásári mulatság is vár ránk: lufivadászat hihetetlen nyereményekkel!

Illatos virágeső a farmodon

Itt a tavasz, ezért ideje, hogy új virágokat is ültessünk! Az új virágok között itt az orgona, a bazsarózsa és a gyöngyvirág. Az új virágokból szépséges csokrokat köthettek, hadd örüljenek a nők az egész világon!

Tudtad, hogy a csoki a földeknek is jó?

Mindenki szereti a csokit – még a vetemény is a földjeiden! Hihetetlennek tűnik, de próbáld csak ki, mi történik, ha finom csokiszósszal öntözöd meg a földeket. Igazi csodára számíthatsz, a növények fejlődése felgyorsul, mivel a csokoládé olyan értékes anyagokat tartalmaz a növények számára.

Új receptek ínyenceknek

A magyar konyha világhírű! Olyan sok különlegességünk van, hogy abból csak néhány finomságot tudunk bemutatni a magyar hetek keretében, főleg azoknak a gazdáknak a segítségével, akik már űznek valamilyen mesterséget. A pékek örülhetnek, mert megszerezhetik a lángos receptjét, a lekvárfőzők pedig finom fánkokat süthetnek!

Lufivadászat remek nyereményekkel

Amíg a felnőttek alig tudnak mozogni egy (vagy több) lángos bekebelezése után, addig a gyerekeknek meg sem kottyan a sok finomság: máris játszani akarnak! A lufivadász játék mindenki nagy kedvence, főleg, mert a lufikban még nagyszerű ajándékok is lapulnak. Töltsd élesre a „fegyveredet” és pukkassz ki minél több lufit!

A Farmerama Magyar Hetek 2012. március 9-től március 19-ig tart, siess, le ne késs róla!

0 Tovább

Nadirim – egy csodálatos játék magyar fejlesztőktől

A Nadirim az arab mesevilágba kalauzolja el a játékosokat, ahol küldetéseken keresztül élhetnek át varázslatos kalandokat vagy vívhatnak izgalmas csatákat egymással, dzsinnekkel és egyéb mítikus lényekkel. A Nadirim egy eddig érintetlen témát dolgoz fel, az ezeregy éjszaka meséinek világát, de nem csak ebben előfutára a multiplayer browser játékok új generációjának. Lebilincselő történet, kézzel rajzolt grafika, eredeti zene és kihívásokkal teli játékmenet nyújt tartalmas szórakozást a felhasználóknak.

 
 A játékosokat egy hétköznapi fegyverrel, egyszerű péncélzatban indítjuk útjukra, hogy bebarangolják a Nadirim végtelen tájait. Miközben kedvükre alakítják karakterüket és sorra fedeznek fel varázslatos helyszíneket, lassan kirajzolódik előttük egy nagyobb cél: összefogni a sötétség dzsinnje, a Nadir ellen, aki újból el akarja hozni a végzetes éjszakákat az örök nap birodalmába, ahol már nemzedékek óta nem nyugodott le a nap.

A Nadirim pár szóban:

• Egyedülálló, kézzel rajzolt grafika

• Hatalmas nyílt világ, felfedezésre váró tájakkal

• Több száz izgalmas küldetés és kaland

• Skillek és varázslatok, PvP párbaj és csoportharc

 

A Nadirim jelenleg angol nyelven játszható, de 2012 elején magyarul is elérhető lesz az [origo] játékok kínánálatában, hogy minél többen érezhessék magukénak a Nadirim-et.

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek