Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megjelent a Nadirim MAGYAR nyelven - KIZÁRÓLAG az [origo] játékok oldalán!

Regisztrálj a Nadirimben új játékosként január 20. és február 20. között és máris küldünk egy egyedi kinézetű limitált öltözetet és egy XP Boostert a karakterednek!
A fenti időszakban a játékban „Gemet” vásárlók közöttük kisorsolunk 5 Nadirim pólót, 5 Nadirim pendrive-ot és 5 nyakpántot, hogy ne csak a karaktered nézzen ki jól! Merülj el az arab mesék csodálatos világában és legyen a Tied az exkluzív nyeremények egyike.


Az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált böngészős MMO mostantól az angol mellett elérhető magyarul, németül, franciául, olaszul és spanyolul is. A közeljövőben további nyelvekkel bővül a lista, tekintve, hogy a fejlesztők egyik legfontosabb hosszú távú célja minél szélesebb játékos közönséghez eljuttatni a Nadirimet.


A közelmúltban ráadásul számos új funkcióval, kiegészítéssel is bővült a játék, olyanokkal mint:

•    Kincsvadász küldetések, amely speciális titkos zónákhoz vezetnek
•    Bossok felbukkanási helyeinek átépítése, dekorálása
•    Új öltözékek az egyedi megjelenés érdekében
•    Hírnév rendszer bevezetése a játékba
•    A weboldalon megtekinthető karakter profil oldal
•    Akadályok a csatatéren, amelyek több taktikázási lehetőséget adnak
•    Gyűjtögetők sátra – a gyűjtögetős küldetéseket adó szereplők egy helyre kerültek a nagyobb városokban
•    Optimalizált tutorial
•    Tíz új háttérzene
•    Számos új küldetés

Merülj el te is az arab mesék csodálatos világában, és zsebeld be az ajándékokat és nyereményeket! Légy Te a hős, aki megmenti a birodalmat a Nadir átkától!

0 Tovább

2 éves a Farmerama - szülinapi meglepetések!

Ez már nem gyerekjáték! Rántsd fel a gumicsizmát és pattanj traktorra, most már komoly gazdálkodás folyik a farmodon. Akár hiszed, akár nem: 2 éves a FARMERAMA!

Lehet, hogy még hátulgombolós gazda vagy, vagy éppen már egy tapasztalt, ravasz vén farmer, ezt a szép évfordulót mindenképpen meg kell ünnepelnünk! Hajítsd jó messzire a vasvillát, akassz mindenhova léggömböket és girlandokat! Ezt a hatalmas bulit a világon az összes gazda együtt szervezi meg. Ebből Te sem maradhatsz ki!

Két éves a FARMERAMA. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az elmúlt 24 hónapban folyton csak szántottunk-vetettünk, betakarítottunk, ólakat pucoltunk. Különösen a 2011-es év volt felejthetetlen minden gazda számára, annyi különleges eseményben lehetett részetek. Emlékszel még a szívszorítóan gyönyörű királyi esküvőre, a sörfesztivál meleg, illatos pereceire, vagy arra, amikor a Nublon bolygóról érkezett földönkívüli barátaink leszálltak a farmodon?

Ha még arra is emlékszel, hogyan szedted négykézláb az epret a nagy eperfesztivál idején, vagy hogyan takarítottad ki tavasszal az egész pajtát, akkor tudhatod, hogy egy ekkora gazdaság irányítása nem kis feladat. Megérdemelsz tehát egy igazi, belevaló bulit, ahol kiengedheted fáradt gőzt!


Nem marad más hátra, mint felkészülni életed legnagyobb bulijára, amely nem kevesebb, mint 2 hétig tart! Rengeteg új feladat, dekoráció és egy sor őrült születésnapi meglepetés vár rád!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek