Ez már nem gyerekjáték! Rántsd fel a gumicsizmát és pattanj traktorra, most már komoly gazdálkodás folyik a farmodon. Akár hiszed, akár nem: 2 éves a FARMERAMA!

Lehet, hogy még hátulgombolós gazda vagy, vagy éppen már egy tapasztalt, ravasz vén farmer, ezt a szép évfordulót mindenképpen meg kell ünnepelnünk! Hajítsd jó messzire a vasvillát, akassz mindenhova léggömböket és girlandokat! Ezt a hatalmas bulit a világon az összes gazda együtt szervezi meg. Ebből Te sem maradhatsz ki!

Két éves a FARMERAMA. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az elmúlt 24 hónapban folyton csak szántottunk-vetettünk, betakarítottunk, ólakat pucoltunk. Különösen a 2011-es év volt felejthetetlen minden gazda számára, annyi különleges eseményben lehetett részetek. Emlékszel még a szívszorítóan gyönyörű királyi esküvőre, a sörfesztivál meleg, illatos pereceire, vagy arra, amikor a Nublon bolygóról érkezett földönkívüli barátaink leszálltak a farmodon?

Ha még arra is emlékszel, hogyan szedted négykézláb az epret a nagy eperfesztivál idején, vagy hogyan takarítottad ki tavasszal az egész pajtát, akkor tudhatod, hogy egy ekkora gazdaság irányítása nem kis feladat. Megérdemelsz tehát egy igazi, belevaló bulit, ahol kiengedheted fáradt gőzt!


Nem marad más hátra, mint felkészülni életed legnagyobb bulijára, amely nem kevesebb, mint 2 hétig tart! Rengeteg új feladat, dekoráció és egy sor őrült születésnapi meglepetés vár rád!