Gonosz a gonosz ellen? Furcsa felállás, de éppen ezért lehet érdekes a játék, amely kellemes elegye a termelős játéktípusnak, és mégis, a hátborzongató arcade elemekkel megfűszerezve egy teljesen új stílust ismerhetünk meg: ez a Vámpírok vs. Zombik!

A történet szerint a zombi-invázió már végigsöpört a világ nagy részén, amikor az élőhalottak megérkeztek Erdélybe, a vámpírok őshazájába, akik nem adják könnyen magukat: azonnal megkezdik a fegyverkezést, hogy védekezni tudjanak a hordák támadásával szemben.

A játékmenetre végig jellemő a humoros megközelítés, szórakoztató párbeszédek és látványos rajzok felhozatala. Ha szereted a termelős típusú játékokat, akkor ebben sem fogsz csalódni: a kereskedés, a terjeszkedés és a fegyverkészítés mind-mind fontos elemek ahhoz, hogy a játék végére sikerüljön felszabadítani az egész Földet a zombik uralma alól!

A termelés mellett fontos szerepet kaptak a játékban a találmányok: saját laborban készíthetsz az alap eszközökből egyszerű, vagy akár bonyolult és fejleszthető fegyvereket, amik segítségedre lesznek a végső csatában. Már csak az a kérdés, hogy a gonosz le tudja-e győzni a gonoszt?

A Vámpírok vs. Zombik játékot INGYEN letöltheted az [origo] játékok oldaláról, de akár innen is közvetlenül, ha ide kattintasz: Vámpírok vs. Zombik