Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új letölthető játék - Wild West Story: The Beginnings

Csatlakozz Bella-hoz és Kisfarkashoz vadnyugati kalandjukban és segíts helyrehozni az elhagyatott várost!

Sasszemedre és városépítő tehetségedre is szükséged lesz, hogy újjáépítsd és új lakosokat szerezzél az elhagyatott városnak.

Fedezd fel ezt az izgalmas, összeillesztős-rejtett tárgy játékot!

0 Tovább

Karácsonyi újdonságok az [origo] játékokon!

Új letölthető játék: Csibecsúzli 


A gonosz macskák meghipnotizálták a csibéket és csapdába akarják ejteni őket! Mentsd meg Csibefalvát, mielőtt a macskák megennék az egész lakosságot! Sasszemedre és precizitásodra szükséged lesz, hogy pontosan célozz csúzliddal és kiszabadítsd a hipnotizált csibéket! Ez a vicces, szórakoztató játék, biztosan a székbe fogja szögezni az egész családot! Készülj fel a kihívásra, nézz bele a célkeresztbe és mentsd meg Csibefalvát! Egyik legnépszerűbb játékunk végre magyarul is elérhető - Töltsd le MOST!

Ikariam - az Ókor csodái! 

Fehér homokos part és napsütés! Valahol egy mediterrán szigeten, egy ősi civilizáció éledezik. A vezetésed alatt a jólét és felfedezések egy új korszaka kezdődik. Kezdésként az Ikariam-ban egy kis érintetlen területed van a parton. Fel tudod virágoztatni egy hatalmas birodalom fővárosává? Bővítsd a nyersanyag lelőhelyeket, az akadémiában rengeteg új felfedezést tehetsz, a barakkokban hadi csapatok képeztetését végezheted. Egy kikötő építése után más játékosokkal kereskedhetsz. Dióhéjban ez már elég is a kezdéshez - csak regisztrálnod kell INGYEN !

The West - feledhetetlen kalandok a Vadnyugaton!

 Fedezz fel egy új világot és élj át izgalmas kalandokat és párbajokat! A The West csak Rád vár!
Aranymosó, hamiskártyás, vagy fejvadász leszel? Te döntesz, melyik utat választod! Építs barátaiddal egy erődöt, és védjétek meg együtt! Alapíts másokkal közösen egy várost és építs épületeket. Fedezd fel a prérit, és kalandozz a Vadnyugaton! Elő a revolverekkel! Ingyenes játék és izgalmakkal teli kikapcsolódás vár!



Klánháború - csata a Középkor világában!   

 A Klánháború egy ingyenes, internetes böngészőjáték, amely a középkorban játszódik. Minden játékos egy kis falut irányít, és küzd a hatalomért és a dicsőségért.
Csakhogy nem csak egy játékos szeretné ugyan azt elérni: A Világ Ura lenni. A környező falvak, városok urai is mind erre a címre pályáznak, sereget gyűjtenek, megerősítik a falvaikat, hogy talpon maradjanak a versenyben, és a dicsőséges jövő csak az övék legyen. Velük kell nap mint nap megküzdeni ebben a játékban!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek