Őrült egy ünnep köszönt megint a farmodra! Sikerül vajon kézre kerítened a ravasz tojástolvajt, és segítened az ünnep megmentésében a húsvéti nyúlnak? Adj bele apait-anyait, mert rengeteg ajándék és egyéb nagyszerű jutalom lapul a húsvéti nyuszi kosarában!

Nagy tojáskereső móka a farmodon

Hosszú füleit hátracsapva, rózsaszín orrocskájával folyton szimatolva és hosszú bajuszkáit rezegtetve titokban oson át a farmokon, kosarából el-elpotyogtatva egy-egy hímes tojást. Vajon ki lehet ő? Igen, Ő az! A húsvéti nyuszi! Csakhogy most nagy bajban van: titkos műhelyéből valaki elcsent egy csomó szépen díszített tojást! Ki lehetett az a gyalázatos? És mit vigyen most a nyuszi a gyerekeknek, akik már alig várják a húsvétot?

Nagy szükség van tehát most a segítségedre! Segíts a húsvéti nyuszinak a tojások felkutatásában és mentsd meg a húsvétot, miközben izgalmas feladatokat teljesítesz a Gazdakörben – persze busás jutalomért és ajándékokért, ahogy már megszoktuk.


Miközben a kertedben és a tanyaház mellett gyönyörűen virágzik már az aranyeső, a tyúkólban rettentő nagy az izgalom: a tyúkok már ritmusra tojnak, hiszen nyakunkon a húsvét! A farmod lakói buzgón festik, díszítik és színezik a tojásokat és persze csomagolják az ajándékokat. Csakhogy egy gonosz tojástolvaj betört a húsvéti nyuszi műhelyébe és elcsórta a legnagyobb kosarat, tele gyönyörűen kipingált tojásokkal – és eldugta mindenfelé a farmodon. Indulj hát útnak és gyűjtsd össze a tojásokat, a szorgalmas gazdákra értékes jutalmak és ajándékok várnak!

A Farmerama Húsvét eseménye 2012.04.04-től 2012.04.10-ig tart, úgyhogy ne késlekedjetek!

Boldog Húsvétot!