A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!

A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.

A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit! A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.

Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!