Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyerj egy iPad 2-t a DarkOrbit és az [origo] játékok nyereményjátékán!

Extra nyereményjáték csak a DarkOrbit [origo] játékosainak! 


Különleges nyereményt tartogatunk csak az [origo]-n játszó bátor DarkOrbit űrpilóták számára: egy sorsolás keretében egy szerencsés játékos megnyerhet egy vadonatúj iPad 2-t! Mindössze annyit kell tenned, hogy az [origo]-n regisztrálsz a DarkOrbit játékba és kitöltöd a nyereményjáték jelentkezési lapját. Jelentkezz 2012. november 12. és december 3. között, hogy ne maradj le a nyereményről, egy fantasztikus iPad 2-ről! Kattints most az alábbi képen lévő „Regisztrálok és nyerek” gombra!* Az eseményről további információkat a jelentkezési lapon találsz, amit a fenti képre kattintva érhetsz el.

1 Tovább

Megjelent a Nadirim MAGYAR nyelven - KIZÁRÓLAG az [origo] játékok oldalán!

Regisztrálj a Nadirimben új játékosként január 20. és február 20. között és máris küldünk egy egyedi kinézetű limitált öltözetet és egy XP Boostert a karakterednek!
A fenti időszakban a játékban „Gemet” vásárlók közöttük kisorsolunk 5 Nadirim pólót, 5 Nadirim pendrive-ot és 5 nyakpántot, hogy ne csak a karaktered nézzen ki jól! Merülj el az arab mesék csodálatos világában és legyen a Tied az exkluzív nyeremények egyike.


Az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált böngészős MMO mostantól az angol mellett elérhető magyarul, németül, franciául, olaszul és spanyolul is. A közeljövőben további nyelvekkel bővül a lista, tekintve, hogy a fejlesztők egyik legfontosabb hosszú távú célja minél szélesebb játékos közönséghez eljuttatni a Nadirimet.


A közelmúltban ráadásul számos új funkcióval, kiegészítéssel is bővült a játék, olyanokkal mint:

•    Kincsvadász küldetések, amely speciális titkos zónákhoz vezetnek
•    Bossok felbukkanási helyeinek átépítése, dekorálása
•    Új öltözékek az egyedi megjelenés érdekében
•    Hírnév rendszer bevezetése a játékba
•    A weboldalon megtekinthető karakter profil oldal
•    Akadályok a csatatéren, amelyek több taktikázási lehetőséget adnak
•    Gyűjtögetők sátra – a gyűjtögetős küldetéseket adó szereplők egy helyre kerültek a nagyobb városokban
•    Optimalizált tutorial
•    Tíz új háttérzene
•    Számos új küldetés

Merülj el te is az arab mesék csodálatos világában, és zsebeld be az ajándékokat és nyereményeket! Légy Te a hős, aki megmenti a birodalmat a Nadir átkától!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek