Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vámpírok vs. Zombik - vérfagyasztó kalandozás a Farm Frenzy készítőitől

Gonosz a gonosz ellen? Furcsa felállás, de éppen ezért lehet érdekes a játék, amely kellemes elegye a termelős játéktípusnak, és mégis, a hátborzongató arcade elemekkel megfűszerezve egy teljesen új stílust ismerhetünk meg: ez a Vámpírok vs. Zombik!

A történet szerint a zombi-invázió már végigsöpört a világ nagy részén, amikor az élőhalottak megérkeztek Erdélybe, a vámpírok őshazájába, akik nem adják könnyen magukat: azonnal megkezdik a fegyverkezést, hogy védekezni tudjanak a hordák támadásával szemben.

A játékmenetre végig jellemő a humoros megközelítés, szórakoztató párbeszédek és látványos rajzok felhozatala. Ha szereted a termelős típusú játékokat, akkor ebben sem fogsz csalódni: a kereskedés, a terjeszkedés és a fegyverkészítés mind-mind fontos elemek ahhoz, hogy a játék végére sikerüljön felszabadítani az egész Földet a zombik uralma alól!

A termelés mellett fontos szerepet kaptak a játékban a találmányok: saját laborban készíthetsz az alap eszközökből egyszerű, vagy akár bonyolult és fejleszthető fegyvereket, amik segítségedre lesznek a végső csatában. Már csak az a kérdés, hogy a gonosz le tudja-e győzni a gonoszt?

A Vámpírok vs. Zombik játékot INGYEN letöltheted az [origo] játékok oldaláról, de akár innen is közvetlenül, ha ide kattintasz: Vámpírok vs. Zombik

0 Tovább

Új letölthető játék - Wild West Story: The Beginnings

Csatlakozz Bella-hoz és Kisfarkashoz vadnyugati kalandjukban és segíts helyrehozni az elhagyatott várost!

Sasszemedre és városépítő tehetségedre is szükséged lesz, hogy újjáépítsd és új lakosokat szerezzél az elhagyatott városnak.

Fedezd fel ezt az izgalmas, összeillesztős-rejtett tárgy játékot!

0 Tovább

Újdonságok a karácsonyi semmittevéshez!

Travian 4 

TRAVIAN az egyik legsikeresebb ingyenes böngészőben játszható játék világszerte.

A TRAVIAN játékosaként falvakkal bővítheted a birodalmadat, hatalmas sereget toborozhatsz és a klánoddal vállvetve harcolhatsz a világuralom eléréséért a játékvilágodban. Sok új kihívás, gyönyörű grafika és még több új lehetőség vár Rád. Légy az első játékosok között, akik versengenek a jólétért, területekért és alattvalókért. 

GoalUnited 

Goalunited a legjobb ingyenes, böngészős focimenedzser játék 2011-ben! 
Mérd össze tudásod többszázezer managerrel, akik szintén azért dolgoznak, hogy csapatuk sikeres legyen. Állíts össze edzésterveket, tárgyalj és szerezz csapataidnak új stadiont, pályát, öltözőt, juss be a legjobbak közé!

Játssz barátaiddal és kollégáiddal az általad létrehozott eseményeken, innovatív design segíti a sokoldalú játékélményt és egyszerű kezelhetőséget! Ez a Te játékod! Végezd el a kezdőrúgást!

Metin 2 (3D) 

Eleged van már a 2D világból? Meguntad a farmokat, a stratégiát, a logikai játékokat? Itt az ingyenesen letölthető METIN 2 , ebben végre 3D-ben harcolhatsz!

Egy távolkeleti világ tárul fel előtted festői falvaival és nagy benyomást keltő tájaival. Veszélyes csaták előtt állsz! Találd meg az utadat, hogy a harcművészet mesterévé válj, és védd meg az országodat a Metin kövek sötét befolyása elöl. Izgalmas szórakozás igényes játékra vágyóknak!

Bitefight 

Vámpírok és farkasemberek csatája dúl évszázadok óta. Ez a te sorsod, te döntesz róla!

A játék ingyenesen elérhető, ráadásul közvetlenül a böngésződben fut. A Bitefight izgalmas kalandot ígért, egyszerűen kezelhető, de mégis lebilincselő, fordulatos. 

Vámpírok előnyben, ha még nem vagy az, vigyázz, mert könnyedén azzá válhatsz!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek