Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FARMERAMA - Karácsonyi Móka - december 20-29. között! Már most regisztrálj INGYEN, hogy részese lehess a kalandnak!

A Farmerama idén is újabb fantasztikus kihívásokat és ajándékokat tartogat nekünk karácsonyra! Segíts a Télapónak, hozd rendbe a szánját és gyűjts elég hópelyhet, hogy mindenkihez eljusson! Ne is szaporítsuk a szót, lássuk, miről is van szó!


Hópihe-üzemanyag a Télapónak

Csinglingling… csinglingling… csilingel a száncsengő és ekkor RECCS…! Huihuihuihuihuiiii BUMM! Mi az ördög volt ez?! Ajjaj! a Télapó szánja annyira meg volt pakolva, hogy csak úgy nyögött, aztán egyszer csak: reccs! Széttörött és lezuhant pont a FARMERAMA gazdák birtokaira. Most mi lesz? A Télapó szánkó nélkül… az karácsonyt jelent ajándékok nélkül! Ezt nem hagyhatjuk! Szerencsére sok nagyon ügyes kezű gazda él errefelé, akik most mind feltűrik a ruhaujjat és kalapácsot ragadnak, hogy megjavítsák a szánt. Csak így segíthetünk szegény Télapónak és így menthetjük meg a Karácsonyt!

Turbó szánkó

A nagy szángyárban a Télapó régi korhadt kordéjából egy hatalmas, erős és villámgyors szuperszánt építenek a gazdák! Ügyelni kell a hatalmas raktérre, hiszen az összes ajándéknak el kell férnie benne, és egy segédmotorra is szükség van, ha a rénszarvasok nagyon elfáradnának. Segítsetek a Télapónak lépésről lépésre rendbe hozni a szánt és a jó öreg Nagyszakállú téli meglepetésekkel jutalmaz meg benneteket, amelyekkel igazi karácsonyi hangulatot varázsolhattok a farmotokra!

Hull a pelyhes fehér hó…

Nem véletlenül ez a Télapó kedvenc dala! A szán beindításához ugyanis hópehely-üzemanyagra van szükség (igen, ez valóban egy ilyen környezetbarát szán). Öltözzetek fel tehát jó melegen, járjátok be a farmot és gyűjtsetek annyi hópihét, amennyit csak tudtok, hogy a Télapó minél hamarabb folytathassa az útját!

Fagyálló földek

Természetesen a vastag, puha hótakaró ellenére sem állhat le a gazdálkodás a farmotokon. Sikerült megszerezni néhány igen kiváló télálló növény magvait, a téli hónapokban is bátran ültethettek: hóvirágok és jégvirágok dugják ki a fejecskéjüket a hótakaró alól!

Hamarosan itt a fehér Karácsony! Jó szórakozást!

0 Tovább

Karácsonyi újdonságok az [origo] játékokon!

Új letölthető játék: Csibecsúzli 


A gonosz macskák meghipnotizálták a csibéket és csapdába akarják ejteni őket! Mentsd meg Csibefalvát, mielőtt a macskák megennék az egész lakosságot! Sasszemedre és precizitásodra szükséged lesz, hogy pontosan célozz csúzliddal és kiszabadítsd a hipnotizált csibéket! Ez a vicces, szórakoztató játék, biztosan a székbe fogja szögezni az egész családot! Készülj fel a kihívásra, nézz bele a célkeresztbe és mentsd meg Csibefalvát! Egyik legnépszerűbb játékunk végre magyarul is elérhető - Töltsd le MOST!

Ikariam - az Ókor csodái! 

Fehér homokos part és napsütés! Valahol egy mediterrán szigeten, egy ősi civilizáció éledezik. A vezetésed alatt a jólét és felfedezések egy új korszaka kezdődik. Kezdésként az Ikariam-ban egy kis érintetlen területed van a parton. Fel tudod virágoztatni egy hatalmas birodalom fővárosává? Bővítsd a nyersanyag lelőhelyeket, az akadémiában rengeteg új felfedezést tehetsz, a barakkokban hadi csapatok képeztetését végezheted. Egy kikötő építése után más játékosokkal kereskedhetsz. Dióhéjban ez már elég is a kezdéshez - csak regisztrálnod kell INGYEN !

The West - feledhetetlen kalandok a Vadnyugaton!

 Fedezz fel egy új világot és élj át izgalmas kalandokat és párbajokat! A The West csak Rád vár!
Aranymosó, hamiskártyás, vagy fejvadász leszel? Te döntesz, melyik utat választod! Építs barátaiddal egy erődöt, és védjétek meg együtt! Alapíts másokkal közösen egy várost és építs épületeket. Fedezd fel a prérit, és kalandozz a Vadnyugaton! Elő a revolverekkel! Ingyenes játék és izgalmakkal teli kikapcsolódás vár!



Klánháború - csata a Középkor világában!   

 A Klánháború egy ingyenes, internetes böngészőjáték, amely a középkorban játszódik. Minden játékos egy kis falut irányít, és küzd a hatalomért és a dicsőségért.
Csakhogy nem csak egy játékos szeretné ugyan azt elérni: A Világ Ura lenni. A környező falvak, városok urai is mind erre a címre pályáznak, sereget gyűjtenek, megerősítik a falvaikat, hogy talpon maradjanak a versenyben, és a dicsőséges jövő csak az övék legyen. Velük kell nap mint nap megküzdeni ebben a játékban!

0 Tovább

DarkOrbit - Wintergames téli játék!

Scoremageddon, jeges veszélyek és lélegzetelállító robbanások!

2011. december 1-től 2012. január 1-ig igazi eseményözön várja a bátor űrpilótákat a DarkOrbit világában. A Wintergames alatt a játékosoknak rengeteg izgalmas űrkalandban lehet részük. Ezen kívül még egy egészen különleges évfordulót is ünnepelünk: 5 éves lett a DarkOrbit! Kiváló alkalom, hogy az újoncok és a veteránok is belevessék magukat a még izgalmasabb és látványosabb játékba!

 

Scoremageddon

A Scoremageddon alatt a játékosok izgalmas és veszélyes PvP (Player vs. Player – Játékos a Játékos ellen) űrcsatákat vívhatnak meg. Az 5. szinttől kezdve minden pilóta megpróbálkozhat azzal, hogy megszerezze a mesteri címet és a dicsőség mellett remek jutalmakat zsebeljen be. A játék során arra kell törekedni, hogy a saját combo-mutatót PvP győzelmekkel a lehető legmagasabban tartsuk, hogy a pontszámláló többszörözője minél magasabb legyen.

Ki lesz az a bátor űrpilóta, aki helytáll a legveszélyesebb PvP harcokban is és eléri a combo-rekordot?

DarkOrbit próbanaptár

Az adventi naptár mintájára a hős űrpilóták egy próbanaptár ajtócskáit nyithatják ki december 1. és 24. között. Minden nap más és más veszélyes helyzetben kell helytállniuk új próbák kihívásait teljesítve. Természetesen aki bátran és ügyesen küzd, elnyeri méltó jutalmát!

(Ki)robbanóan jó új évet kívánunk!

Csillag- és ajándékdobozok várnak begyűjtésre, amelyekben megtaláljátok a legalkalmasabb felszerelést a különleges ünneplésre! A speciális tűzijátéklőszerrel igazán kirobbanóan köszönthetitek az új évet.

És ha még mindez nem volna elég, még egy régi ismerős is felbukkan és jéghideg fenyegetést jelent az egész világűrben. Ez és még sok minden más vár a DarkOrbit idei Wintergames eseményén egy egész hónapon át!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek