Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vámpírok vs. Zombik - vérfagyasztó kalandozás a Farm Frenzy készítőitől

Gonosz a gonosz ellen? Furcsa felállás, de éppen ezért lehet érdekes a játék, amely kellemes elegye a termelős játéktípusnak, és mégis, a hátborzongató arcade elemekkel megfűszerezve egy teljesen új stílust ismerhetünk meg: ez a Vámpírok vs. Zombik!

A történet szerint a zombi-invázió már végigsöpört a világ nagy részén, amikor az élőhalottak megérkeztek Erdélybe, a vámpírok őshazájába, akik nem adják könnyen magukat: azonnal megkezdik a fegyverkezést, hogy védekezni tudjanak a hordák támadásával szemben.

A játékmenetre végig jellemő a humoros megközelítés, szórakoztató párbeszédek és látványos rajzok felhozatala. Ha szereted a termelős típusú játékokat, akkor ebben sem fogsz csalódni: a kereskedés, a terjeszkedés és a fegyverkészítés mind-mind fontos elemek ahhoz, hogy a játék végére sikerüljön felszabadítani az egész Földet a zombik uralma alól!

A termelés mellett fontos szerepet kaptak a játékban a találmányok: saját laborban készíthetsz az alap eszközökből egyszerű, vagy akár bonyolult és fejleszthető fegyvereket, amik segítségedre lesznek a végső csatában. Már csak az a kérdés, hogy a gonosz le tudja-e győzni a gonoszt?

A Vámpírok vs. Zombik játékot INGYEN letöltheted az [origo] játékok oldaláról, de akár innen is közvetlenül, ha ide kattintasz: Vámpírok vs. Zombik

0 Tovább

Pirate Storm: Death or Glory - vadonatúj kalózós játék az [origo] játékok oldalán!

Vadonatúj kaland: PirateStorm kalózos játék! Vesd bele magad az online kalózkodás örömeibe, bonts vitorlát és csinálj cápaeledelt az óriás tengeri szörnyekből! Hadd érezzék az ellenségeid az ágyúgolyóid súlyát: lődd a hajójukat pozdorjává és süllyeszd el őket a tenger fenekére! A PirateStorm világában a dicsőségért és kincsekért vívott harcban minden eszköz megengedett.

Harcolj akár a számítógép által vezérelt ellenfelek, akár valós játékosok ellen, a PirateStorm kalózos játékban annyi akcióban és izgalomban van részed, hogy alig győzöd kapkodni a fejed!

A PirateStorm kalózos játékban egyszerű szárazföldi patkányként szállsz hajóra, hogy hírnevet szerezz magadnak a kalózok között. Harcról harca, csatáról csatára egyre több tapasztalatot szerzel és egyre magasabb szintre jutsz, míg hamarosan már rettegett kalózként garázdálkodsz a tengeren.

Töltsd meg az ágyúkat: vár a PirateStorm online kalózos játék, ahol folyamatosan tombol a harc!
Játssz velünk ingyen most!

0 Tovább

Indulhat a tojásvadászat - Húsvét a Farmerama játékban! (Április 4-10.)

Őrült egy ünnep köszönt megint a farmodra! Sikerül vajon kézre kerítened a ravasz tojástolvajt, és segítened az ünnep megmentésében a húsvéti nyúlnak? Adj bele apait-anyait, mert rengeteg ajándék és egyéb nagyszerű jutalom lapul a húsvéti nyuszi kosarában!

Nagy tojáskereső móka a farmodon

Hosszú füleit hátracsapva, rózsaszín orrocskájával folyton szimatolva és hosszú bajuszkáit rezegtetve titokban oson át a farmokon, kosarából el-elpotyogtatva egy-egy hímes tojást. Vajon ki lehet ő? Igen, Ő az! A húsvéti nyuszi! Csakhogy most nagy bajban van: titkos műhelyéből valaki elcsent egy csomó szépen díszített tojást! Ki lehetett az a gyalázatos? És mit vigyen most a nyuszi a gyerekeknek, akik már alig várják a húsvétot?

Nagy szükség van tehát most a segítségedre! Segíts a húsvéti nyuszinak a tojások felkutatásában és mentsd meg a húsvétot, miközben izgalmas feladatokat teljesítesz a Gazdakörben – persze busás jutalomért és ajándékokért, ahogy már megszoktuk.


Miközben a kertedben és a tanyaház mellett gyönyörűen virágzik már az aranyeső, a tyúkólban rettentő nagy az izgalom: a tyúkok már ritmusra tojnak, hiszen nyakunkon a húsvét! A farmod lakói buzgón festik, díszítik és színezik a tojásokat és persze csomagolják az ajándékokat. Csakhogy egy gonosz tojástolvaj betört a húsvéti nyuszi műhelyébe és elcsórta a legnagyobb kosarat, tele gyönyörűen kipingált tojásokkal – és eldugta mindenfelé a farmodon. Indulj hát útnak és gyűjtsd össze a tojásokat, a szorgalmas gazdákra értékes jutalmak és ajándékok várnak!

A Farmerama Húsvét eseménye 2012.04.04-től 2012.04.10-ig tart, úgyhogy ne késlekedjetek!

Boldog Húsvétot!

0 Tovább

Magyar Hetek a Farmerama játékban március 9. és 19. között!

Öltöztesd a szívedet és a farmodat piros-fehér-zöldbe, mert végre magyar heteket rendeznek a gazdák a FARMERAMA-ban! Két hétig élvezhetjük a magyar életérzést, ráadásul egy csomó finomság is vár bennünket. És persze ne felejtkezzünk el a kedves virágainkról sem, hiszen nemrég ünnepeltük a nőnapot. Közben pedig vásári mulatság is vár ránk: lufivadászat hihetetlen nyereményekkel!

Illatos virágeső a farmodon

Itt a tavasz, ezért ideje, hogy új virágokat is ültessünk! Az új virágok között itt az orgona, a bazsarózsa és a gyöngyvirág. Az új virágokból szépséges csokrokat köthettek, hadd örüljenek a nők az egész világon!

Tudtad, hogy a csoki a földeknek is jó?

Mindenki szereti a csokit – még a vetemény is a földjeiden! Hihetetlennek tűnik, de próbáld csak ki, mi történik, ha finom csokiszósszal öntözöd meg a földeket. Igazi csodára számíthatsz, a növények fejlődése felgyorsul, mivel a csokoládé olyan értékes anyagokat tartalmaz a növények számára.

Új receptek ínyenceknek

A magyar konyha világhírű! Olyan sok különlegességünk van, hogy abból csak néhány finomságot tudunk bemutatni a magyar hetek keretében, főleg azoknak a gazdáknak a segítségével, akik már űznek valamilyen mesterséget. A pékek örülhetnek, mert megszerezhetik a lángos receptjét, a lekvárfőzők pedig finom fánkokat süthetnek!

Lufivadászat remek nyereményekkel

Amíg a felnőttek alig tudnak mozogni egy (vagy több) lángos bekebelezése után, addig a gyerekeknek meg sem kottyan a sok finomság: máris játszani akarnak! A lufivadász játék mindenki nagy kedvence, főleg, mert a lufikban még nagyszerű ajándékok is lapulnak. Töltsd élesre a „fegyveredet” és pukkassz ki minél több lufit!

A Farmerama Magyar Hetek 2012. március 9-től március 19-ig tart, siess, le ne késs róla!

0 Tovább

Drakensang - a böngészőből játszható 3D szerepjáték

A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!

A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.

A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit! A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.

Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!

0 Tovább

Újjászületett az [origo] játékok oldala!

Az [origo] játékok oldal új megjelenéssel, funkciókkal várja az online és a letölthető játékok rajongóit, akár pár perces szórakozásra, akár egész estés kalandra vágysz!

Az INGYENES játékok választéka hétről hétre folyamatosan bővül, jelenleg 54 játék található a kínálatban, akár 3D-s akció dús, lövöldözős űr kalandok (Battlestar Galactica, DarkOrbit) vagy akár fantasy világban játszódó (Drakensang, Nadirim, Metin2), vagy farmos, menedzselős (Farmerama, FarmFrenzy, GoalUnited), logikai (Montezuma, Titkos Barlang) játékok érdekelnek, megtalálod a vérmérsékletednek, érdeklődésednek megfelelőt! A választásban segíteni fog, hogy játékainkhoz trailer videókat, Postr blogunkban leírásokat is elérsz az oldalról, valamint ingame képeket is böngészhetsz közben. Az Idegen nyelvű rovatunkban angol, német, francia és spanyol játékokat is találsz, így játszva tanulhatsz!

Ne feledkezz el feliratkozni az ingyenes hírlevelünkre, amiben kéthetente küldjük az újdonságokról szóló értesítéseket.

Kattints, nézz körbe az oldalon és próbáld ki az összes játékot! Kellemes szórakozást!

0 Tovább

Megjelent a Nadirim MAGYAR nyelven - KIZÁRÓLAG az [origo] játékok oldalán!

Regisztrálj a Nadirimben új játékosként január 20. és február 20. között és máris küldünk egy egyedi kinézetű limitált öltözetet és egy XP Boostert a karakterednek!
A fenti időszakban a játékban „Gemet” vásárlók közöttük kisorsolunk 5 Nadirim pólót, 5 Nadirim pendrive-ot és 5 nyakpántot, hogy ne csak a karaktered nézzen ki jól! Merülj el az arab mesék csodálatos világában és legyen a Tied az exkluzív nyeremények egyike.


Az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált böngészős MMO mostantól az angol mellett elérhető magyarul, németül, franciául, olaszul és spanyolul is. A közeljövőben további nyelvekkel bővül a lista, tekintve, hogy a fejlesztők egyik legfontosabb hosszú távú célja minél szélesebb játékos közönséghez eljuttatni a Nadirimet.


A közelmúltban ráadásul számos új funkcióval, kiegészítéssel is bővült a játék, olyanokkal mint:

•    Kincsvadász küldetések, amely speciális titkos zónákhoz vezetnek
•    Bossok felbukkanási helyeinek átépítése, dekorálása
•    Új öltözékek az egyedi megjelenés érdekében
•    Hírnév rendszer bevezetése a játékba
•    A weboldalon megtekinthető karakter profil oldal
•    Akadályok a csatatéren, amelyek több taktikázási lehetőséget adnak
•    Gyűjtögetők sátra – a gyűjtögetős küldetéseket adó szereplők egy helyre kerültek a nagyobb városokban
•    Optimalizált tutorial
•    Tíz új háttérzene
•    Számos új küldetés

Merülj el te is az arab mesék csodálatos világában, és zsebeld be az ajándékokat és nyereményeket! Légy Te a hős, aki megmenti a birodalmat a Nadir átkától!

0 Tovább

2 éves a Farmerama - szülinapi meglepetések!

Ez már nem gyerekjáték! Rántsd fel a gumicsizmát és pattanj traktorra, most már komoly gazdálkodás folyik a farmodon. Akár hiszed, akár nem: 2 éves a FARMERAMA!

Lehet, hogy még hátulgombolós gazda vagy, vagy éppen már egy tapasztalt, ravasz vén farmer, ezt a szép évfordulót mindenképpen meg kell ünnepelnünk! Hajítsd jó messzire a vasvillát, akassz mindenhova léggömböket és girlandokat! Ezt a hatalmas bulit a világon az összes gazda együtt szervezi meg. Ebből Te sem maradhatsz ki!

Két éves a FARMERAMA. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az elmúlt 24 hónapban folyton csak szántottunk-vetettünk, betakarítottunk, ólakat pucoltunk. Különösen a 2011-es év volt felejthetetlen minden gazda számára, annyi különleges eseményben lehetett részetek. Emlékszel még a szívszorítóan gyönyörű királyi esküvőre, a sörfesztivál meleg, illatos pereceire, vagy arra, amikor a Nublon bolygóról érkezett földönkívüli barátaink leszálltak a farmodon?

Ha még arra is emlékszel, hogyan szedted négykézláb az epret a nagy eperfesztivál idején, vagy hogyan takarítottad ki tavasszal az egész pajtát, akkor tudhatod, hogy egy ekkora gazdaság irányítása nem kis feladat. Megérdemelsz tehát egy igazi, belevaló bulit, ahol kiengedheted fáradt gőzt!


Nem marad más hátra, mint felkészülni életed legnagyobb bulijára, amely nem kevesebb, mint 2 hétig tart! Rengeteg új feladat, dekoráció és egy sor őrült születésnapi meglepetés vár rád!

0 Tovább

Új letölthető játék - Wild West Story: The Beginnings

Csatlakozz Bella-hoz és Kisfarkashoz vadnyugati kalandjukban és segíts helyrehozni az elhagyatott várost!

Sasszemedre és városépítő tehetségedre is szükséged lesz, hogy újjáépítsd és új lakosokat szerezzél az elhagyatott városnak.

Fedezd fel ezt az izgalmas, összeillesztős-rejtett tárgy játékot!

0 Tovább

FARMERAMA - Karácsonyi Móka - december 20-29. között! Már most regisztrálj INGYEN, hogy részese lehess a kalandnak!

A Farmerama idén is újabb fantasztikus kihívásokat és ajándékokat tartogat nekünk karácsonyra! Segíts a Télapónak, hozd rendbe a szánját és gyűjts elég hópelyhet, hogy mindenkihez eljusson! Ne is szaporítsuk a szót, lássuk, miről is van szó!


Hópihe-üzemanyag a Télapónak

Csinglingling… csinglingling… csilingel a száncsengő és ekkor RECCS…! Huihuihuihuihuiiii BUMM! Mi az ördög volt ez?! Ajjaj! a Télapó szánja annyira meg volt pakolva, hogy csak úgy nyögött, aztán egyszer csak: reccs! Széttörött és lezuhant pont a FARMERAMA gazdák birtokaira. Most mi lesz? A Télapó szánkó nélkül… az karácsonyt jelent ajándékok nélkül! Ezt nem hagyhatjuk! Szerencsére sok nagyon ügyes kezű gazda él errefelé, akik most mind feltűrik a ruhaujjat és kalapácsot ragadnak, hogy megjavítsák a szánt. Csak így segíthetünk szegény Télapónak és így menthetjük meg a Karácsonyt!

Turbó szánkó

A nagy szángyárban a Télapó régi korhadt kordéjából egy hatalmas, erős és villámgyors szuperszánt építenek a gazdák! Ügyelni kell a hatalmas raktérre, hiszen az összes ajándéknak el kell férnie benne, és egy segédmotorra is szükség van, ha a rénszarvasok nagyon elfáradnának. Segítsetek a Télapónak lépésről lépésre rendbe hozni a szánt és a jó öreg Nagyszakállú téli meglepetésekkel jutalmaz meg benneteket, amelyekkel igazi karácsonyi hangulatot varázsolhattok a farmotokra!

Hull a pelyhes fehér hó…

Nem véletlenül ez a Télapó kedvenc dala! A szán beindításához ugyanis hópehely-üzemanyagra van szükség (igen, ez valóban egy ilyen környezetbarát szán). Öltözzetek fel tehát jó melegen, járjátok be a farmot és gyűjtsetek annyi hópihét, amennyit csak tudtok, hogy a Télapó minél hamarabb folytathassa az útját!

Fagyálló földek

Természetesen a vastag, puha hótakaró ellenére sem állhat le a gazdálkodás a farmotokon. Sikerült megszerezni néhány igen kiváló télálló növény magvait, a téli hónapokban is bátran ültethettek: hóvirágok és jégvirágok dugják ki a fejecskéjüket a hótakaró alól!

Hamarosan itt a fehér Karácsony! Jó szórakozást!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek