Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Goodgame Empire - okos stratégáknak!


A Goodgame Empire egy nagyszerű, többszereplős stratégiai játék. Építsd meg a kastélyod és győzd le a többi játékost taktikai csatákban az óriási világtérkép bármely pontján. Hozz létre egy hatékony gazdasági rendszert és lépj szövetségre más játékosokkal.

Vezesd a csúcsra a királyságodat! A Goodgame Empire ingyenes böngészős játék, az [origo] játékok oldalán közvetlenül játszhatod, nincs szükség letöltésre, így ha van néhány perced, akkor remek szórakozást nyújt minden korosztály számára. Kezdd el most és építs ki jó stratégiákat! Harcra fel!

0 Tovább

WARGAME 1942 - Harcolj és dolgozz ki stratégiákat a II. világháborúban

Az ingyenes játék a második világháború hangulatát idézi. Harcolj, azért ami a tiéd és ne hagyd bármi is az utadban álljon és így jó eséllyel győztesként szerepelhetsz a játékban.

Építs ütőképes hadsereget és harcolj játékosok ezreivel valamint diplomácia képességeidet használva alakíts szövetségeket és szólj bele a világpolitika alakulásába, hogy beírhasd magad a történelemkönyvekbe.

A játék célja: kitalálni egy okos, nyerő stratégiát, és minél jobb eredményt érj el az eredménylistákon egyénileg vagy a szövetségeddel!

0 Tovább

Játssz az Ice Age Online-nal, a legizgalmasabb ingyenes játékkal az utolsó jégkorszak óta!

Az Ice Age Online játékban Manny, Sid és Diego találtak egy tökéletes helyet, ahol az Ice Age Online csordája átvészelheti a telet. Igazi paradicsomi hely! Élvezd az ingyenes játékot, hozd létre a saját lajhárfigurádat, építs egy tökéletes Ice Age tábort a saját csordádnak és derítsd fel az izgalmas szintek kihívásait!

Már nagyon izgatott vagy! Sid bácsi olyan sokat mesélt Neked kalandjairól, hogy most már Te is szeretnél hasonlókat átélni az Ice Age Online-ban. Ennek pedig most már semmi akadálya: vesd bele magad még ma az Ice Age Online izgalmas világába!

De jaj! Miközben csordád úton volt az Ice Age Online új paradicsomába, váratlanul egy szörnyű vulkánkitörés állta utatokat, és a csorda teljesen szétszóródott. Még Sid is eltűnt!

Mutasd meg az Ice Age Online lakóinak, milyen bátor tud lenni egy kis lajhár! Játssz az Ice Age Online ingyenes játékával, mentsd meg a csorda tagjait és Sid bácsit!

Ice Age Online: Ingyenes élmény mindenkinek

Az Ice Age Online ingyenes játék jégkorszaki környezetében azonnal otthon érezheted magadat!

Mindegy, hogy az online játékok izgalmas futkározását vagy a csordádról való gondoskodást élvezed jobban, az Ice Age Online kedvedre való feladatokat kínál.

Ice Age Online: ugrálós-ügyességi játék

Száguldó platformjáték vár Rád az Ice Age Online-ban, ha lajhárodat az ingyenes ügyességi játék változatos Jump'n'Run pályáin irányítod. Utadon szerezz minél több makkot, eleséget és építőanyagot, és tartsd nyitva a szemed, hisz a csorda elveszett tagjaira is rálelhetsz!

De vigyázat: az Ice Age Online aljas jégkorszaki állatai megpróbálják megszerezni eleségedet. Védekezz!

Ice Age Online: építsd meg saját táborodat

Kezdetben az Ice Age Online táborod teljesen üres. Ez megváltozik, amint megmented csordád tagjait. Lásd el őket eleséggel és szállással, a táborod így hamarosan igazi paradicsommá válhat. Hívj meg más játékosokat táborodba, vagy beszélgess velük chaten. Szórakoztató versenyek és feladatok várnak Rád az Ice Age Online ingyenes online játékban!

Ne szalaszd el ezt az ingyenes jégkorszaki szórakozást. Csatlakozz az Ice Age Online csordáihoz most!

0 Tovább

Indulhat a tojásvadászat - Húsvét a Farmerama játékban! (Április 4-10.)

Őrült egy ünnep köszönt megint a farmodra! Sikerül vajon kézre kerítened a ravasz tojástolvajt, és segítened az ünnep megmentésében a húsvéti nyúlnak? Adj bele apait-anyait, mert rengeteg ajándék és egyéb nagyszerű jutalom lapul a húsvéti nyuszi kosarában!

Nagy tojáskereső móka a farmodon

Hosszú füleit hátracsapva, rózsaszín orrocskájával folyton szimatolva és hosszú bajuszkáit rezegtetve titokban oson át a farmokon, kosarából el-elpotyogtatva egy-egy hímes tojást. Vajon ki lehet ő? Igen, Ő az! A húsvéti nyuszi! Csakhogy most nagy bajban van: titkos műhelyéből valaki elcsent egy csomó szépen díszített tojást! Ki lehetett az a gyalázatos? És mit vigyen most a nyuszi a gyerekeknek, akik már alig várják a húsvétot?

Nagy szükség van tehát most a segítségedre! Segíts a húsvéti nyuszinak a tojások felkutatásában és mentsd meg a húsvétot, miközben izgalmas feladatokat teljesítesz a Gazdakörben – persze busás jutalomért és ajándékokért, ahogy már megszoktuk.


Miközben a kertedben és a tanyaház mellett gyönyörűen virágzik már az aranyeső, a tyúkólban rettentő nagy az izgalom: a tyúkok már ritmusra tojnak, hiszen nyakunkon a húsvét! A farmod lakói buzgón festik, díszítik és színezik a tojásokat és persze csomagolják az ajándékokat. Csakhogy egy gonosz tojástolvaj betört a húsvéti nyuszi műhelyébe és elcsórta a legnagyobb kosarat, tele gyönyörűen kipingált tojásokkal – és eldugta mindenfelé a farmodon. Indulj hát útnak és gyűjtsd össze a tojásokat, a szorgalmas gazdákra értékes jutalmak és ajándékok várnak!

A Farmerama Húsvét eseménye 2012.04.04-től 2012.04.10-ig tart, úgyhogy ne késlekedjetek!

Boldog Húsvétot!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek