Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új játék a kínálatban: FantasyRama!

Valahol messze, a varázslatok és csodák birodalmában él a hatalmas, bölcs és nagyon-nagyon öreg Életfa. Pont a lábánál terül el Tündérvölgy, a Te mágikus kerted! A tündéreknek nagy szükségük van a segítségedre, ültess el a kertedben titokzatos növényeket és nevelj mesebeli lényeket, csak így mentheted meg az Életfát, a fantáziát és az álmokat.

Az emberek már nem hisznek a tündérekben, a csodákban, a varázslatban… érzi ezt az Életfa is, és emiatt lassan tovatűnik az ereje, hiszen csak a varázsnövények és mesebeli lények szeretete tartja életben. Ültess hát bűvös növényeket és tanuld meg a kecses tündérektől, hogyan gondozd Tündérvölgy legendás lényeit. Csak Te mentheted meg FantasyRama világát!

Mágikus növények és gyógyfüvek
Angyaltrombita, vénuszkorall, golgotavirág, aranyló lótusz… megannyi bűvös növény növekszik Tündérvölgyben vagy a Holdfény-ligetben. Ültess növényeket, gondozd az ágyásokat, takarítsd be a termést – majd készíts belőle eleséget a mesebeli lényeknek! Így az Életfa is lassan újra erőre kap majd.

Legendás lények
FantasyRama tündérei még évezredekkel ezelőtt szelídítették meg az erdő varázslatos lényeit. Most pedig a vitézsasok, csodaszarvasok, éji majmok és társaik rád várnak, hogy gondoskodj róluk és megvédd őket. Hálából nem csak megannyi új lénnyel lepnek meg, hanem megszerezheted tőlük az értékes tündérport is.

Mágikus erejű elixírek
Varázslatos eszenciák segítenek a kerted gondozásában: a lényektől megszerezett tündérport felhasználhatod a kerted veteményeseiben, hogy a növények gyorsabban érjenek meg, a kész növényekből pedig tápot készíthetsz a lényeknek: ez az Élet nagy körforgása. A varázsporral és varázstáppal még gyorsabb fejlődést érhetsz el, míg Tündérvölgy egy pompásan viruló kertté nem változik, amely felett az újra egészséges Életfa őrködik.

Vesd bele magad a FantasyRama bűvös kalandjába, légy része a természetnek és gondozd az ingyenes varázskertedet! Kelj tündérszárnyra és engedd be a varázslatot az életedbe! 

0 Tovább

Drakensang - a böngészőből játszható 3D szerepjáték

A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!

A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.

A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit! A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.

Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek