Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Goodgame Empire - okos stratégáknak!


A Goodgame Empire egy nagyszerű, többszereplős stratégiai játék. Építsd meg a kastélyod és győzd le a többi játékost taktikai csatákban az óriási világtérkép bármely pontján. Hozz létre egy hatékony gazdasági rendszert és lépj szövetségre más játékosokkal.

Vezesd a csúcsra a királyságodat! A Goodgame Empire ingyenes böngészős játék, az [origo] játékok oldalán közvetlenül játszhatod, nincs szükség letöltésre, így ha van néhány perced, akkor remek szórakozást nyújt minden korosztály számára. Kezdd el most és építs ki jó stratégiákat! Harcra fel!

0 Tovább

Újdonság! - Desert Operations

Desert Operations egy katonai ingyenes stratégiai böngészős játék, kiváló grafikával. Az ipar- ág egyik legsikeresebb játéka.

2011-ben a legjobb klasszikus játékok kategóriában az év játéka lett. A közönség azért válasz-totta ezt a játékot, mert a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy együtt játszanak a barátaikkal és szövetségre lépjenek a többi játékossal, valós idejű csatákat vívjanak, és valós idejű chaten kommunikáljanak.
A bázisod vezetőjeként küzdesz játékosok ezreivel, néhányukkal szövetségre lépve. Folyamatosan fejlesztheted az országodat építkezésekkel és hódításokkal.

A játék célja

kitalálni egy okos, nyerő stratégiát, és minél jobb eredményt elérni az eredménylistákon egyénileg vagy a szövetségeddel!


Épületek

Az építkezésed a rendelkezésre álló tőkédtől függ. Kezdetben csak néhány épületet építhetsz. Amint az épületek készen vannak, bővítheted őket. Vedd figyelembe az épület ábrát az építkezés során, ahol láthatod, hogy bizonyos épületeknek mely épületek az előfeltételei!
Néhány épület típus költségei 20% -kal is nőhet minden egyes építkezéssel. A feltűntetett ár először egyetlen épületre vonatkozik de ha növeled az épületek számát megjelenít új árakat. Az épületek számával együtt természetesen az építkezés ideje is nő. Néhány épülethez kapcsolódnak más épületek is, amelyek megléte bónuszokhoz juttat mint pl. magasabb támadó erő.
Az építkezések ideje és költsége függ a már rendelkezésre álló épületek számától.

Egységek

Ahhoz, hogy egységeid legyenek, először Épületeket kell építened, és Kutatásokat végeztetned. A katonák nem használnak üzemanyagot. Kerozint és Dízelt fogyasztanak a tankok, a repülők és a hajók. Ezeket az egységeket a Fegyvergyárban gyártják. A védelmi rendszerkiépítése a Pentagonban történik.
Az egységek gyártása eltér az épületek gyártásától, egyszerre több egységet is gyárthatsz. Épületet és egységet is gyárthadtsz párhuzamosan, ha a rendelkezésedre áll az ahhoz szükséges pénz.

Kereskedelem

Amint felépítetted a kereskedelmi központot, kereskedhetsz a játékosokkal.Erőforrásokat vehetsz tőlük, és el is adhatsz nekik, de akár a fekete piacról is vásárolhatsz.
Az erőforrások, amelyek a kereskedelem alapját képezik:Arany, Lőszer, Olaj és azok az Egységek, amelyekhez Kutatásokravan szükség. A fizető eszköz mindig aPénz.

Támadás

A kutatások ill. építkezések mellett az egyik legfontosabb tevékenység a támadás. A hadseregeidet felépítheted a parancsnoki központ/hadsereg menüpont alatt.
Ahhoz hogy csatát nyerj, arányaiban kevesebb kárt kell elszenvedned a támadási/védelmi értékedből, mint az ellenségednek. Például ha támadóként elveszíted az egységeid támadási értékének 35%-át, amíg az ellenség az egységei védelmi értékének 52%-át, akkor megnyerted a csatát.

Játssz most a Desert Operations játékkal INGYEN, kattints ide és induljon a harc!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek