Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

WARGAME 1942 - Harcolj és dolgozz ki stratégiákat a II. világháborúban

Az ingyenes játék a második világháború hangulatát idézi. Harcolj, azért ami a tiéd és ne hagyd bármi is az utadban álljon és így jó eséllyel győztesként szerepelhetsz a játékban.

Építs ütőképes hadsereget és harcolj játékosok ezreivel valamint diplomácia képességeidet használva alakíts szövetségeket és szólj bele a világpolitika alakulásába, hogy beírhasd magad a történelemkönyvekbe.

A játék célja: kitalálni egy okos, nyerő stratégiát, és minél jobb eredményt érj el az eredménylistákon egyénileg vagy a szövetségeddel!

0 Tovább

Játssz az Ice Age Online-nal, a legizgalmasabb ingyenes játékkal az utolsó jégkorszak óta!

Az Ice Age Online játékban Manny, Sid és Diego találtak egy tökéletes helyet, ahol az Ice Age Online csordája átvészelheti a telet. Igazi paradicsomi hely! Élvezd az ingyenes játékot, hozd létre a saját lajhárfigurádat, építs egy tökéletes Ice Age tábort a saját csordádnak és derítsd fel az izgalmas szintek kihívásait!

Már nagyon izgatott vagy! Sid bácsi olyan sokat mesélt Neked kalandjairól, hogy most már Te is szeretnél hasonlókat átélni az Ice Age Online-ban. Ennek pedig most már semmi akadálya: vesd bele magad még ma az Ice Age Online izgalmas világába!

De jaj! Miközben csordád úton volt az Ice Age Online új paradicsomába, váratlanul egy szörnyű vulkánkitörés állta utatokat, és a csorda teljesen szétszóródott. Még Sid is eltűnt!

Mutasd meg az Ice Age Online lakóinak, milyen bátor tud lenni egy kis lajhár! Játssz az Ice Age Online ingyenes játékával, mentsd meg a csorda tagjait és Sid bácsit!

Ice Age Online: Ingyenes élmény mindenkinek

Az Ice Age Online ingyenes játék jégkorszaki környezetében azonnal otthon érezheted magadat!

Mindegy, hogy az online játékok izgalmas futkározását vagy a csordádról való gondoskodást élvezed jobban, az Ice Age Online kedvedre való feladatokat kínál.

Ice Age Online: ugrálós-ügyességi játék

Száguldó platformjáték vár Rád az Ice Age Online-ban, ha lajhárodat az ingyenes ügyességi játék változatos Jump'n'Run pályáin irányítod. Utadon szerezz minél több makkot, eleséget és építőanyagot, és tartsd nyitva a szemed, hisz a csorda elveszett tagjaira is rálelhetsz!

De vigyázat: az Ice Age Online aljas jégkorszaki állatai megpróbálják megszerezni eleségedet. Védekezz!

Ice Age Online: építsd meg saját táborodat

Kezdetben az Ice Age Online táborod teljesen üres. Ez megváltozik, amint megmented csordád tagjait. Lásd el őket eleséggel és szállással, a táborod így hamarosan igazi paradicsommá válhat. Hívj meg más játékosokat táborodba, vagy beszélgess velük chaten. Szórakoztató versenyek és feladatok várnak Rád az Ice Age Online ingyenes online játékban!

Ne szalaszd el ezt az ingyenes jégkorszaki szórakozást. Csatlakozz az Ice Age Online csordáihoz most!

0 Tovább

Drakensang - a böngészőből játszható 3D szerepjáték

A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!

A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.

A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit! A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.

Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!

0 Tovább

Újdonságok a karácsonyi semmittevéshez!

Travian 4 

TRAVIAN az egyik legsikeresebb ingyenes böngészőben játszható játék világszerte.

A TRAVIAN játékosaként falvakkal bővítheted a birodalmadat, hatalmas sereget toborozhatsz és a klánoddal vállvetve harcolhatsz a világuralom eléréséért a játékvilágodban. Sok új kihívás, gyönyörű grafika és még több új lehetőség vár Rád. Légy az első játékosok között, akik versengenek a jólétért, területekért és alattvalókért. 

GoalUnited 

Goalunited a legjobb ingyenes, böngészős focimenedzser játék 2011-ben! 
Mérd össze tudásod többszázezer managerrel, akik szintén azért dolgoznak, hogy csapatuk sikeres legyen. Állíts össze edzésterveket, tárgyalj és szerezz csapataidnak új stadiont, pályát, öltözőt, juss be a legjobbak közé!

Játssz barátaiddal és kollégáiddal az általad létrehozott eseményeken, innovatív design segíti a sokoldalú játékélményt és egyszerű kezelhetőséget! Ez a Te játékod! Végezd el a kezdőrúgást!

Metin 2 (3D) 

Eleged van már a 2D világból? Meguntad a farmokat, a stratégiát, a logikai játékokat? Itt az ingyenesen letölthető METIN 2 , ebben végre 3D-ben harcolhatsz!

Egy távolkeleti világ tárul fel előtted festői falvaival és nagy benyomást keltő tájaival. Veszélyes csaták előtt állsz! Találd meg az utadat, hogy a harcművészet mesterévé válj, és védd meg az országodat a Metin kövek sötét befolyása elöl. Izgalmas szórakozás igényes játékra vágyóknak!

Bitefight 

Vámpírok és farkasemberek csatája dúl évszázadok óta. Ez a te sorsod, te döntesz róla!

A játék ingyenesen elérhető, ráadásul közvetlenül a böngésződben fut. A Bitefight izgalmas kalandot ígért, egyszerűen kezelhető, de mégis lebilincselő, fordulatos. 

Vámpírok előnyben, ha még nem vagy az, vigyázz, mert könnyedén azzá válhatsz!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek