Az Ice Age Online játékban Manny, Sid és Diego találtak egy tökéletes helyet, ahol az Ice Age Online csordája átvészelheti a telet. Igazi paradicsomi hely! Élvezd az ingyenes játékot, hozd létre a saját lajhárfigurádat, építs egy tökéletes Ice Age tábort a saját csordádnak és derítsd fel az izgalmas szintek kihívásait!

Már nagyon izgatott vagy! Sid bácsi olyan sokat mesélt Neked kalandjairól, hogy most már Te is szeretnél hasonlókat átélni az Ice Age Online-ban. Ennek pedig most már semmi akadálya: vesd bele magad még ma az Ice Age Online izgalmas világába!

De jaj! Miközben csordád úton volt az Ice Age Online új paradicsomába, váratlanul egy szörnyű vulkánkitörés állta utatokat, és a csorda teljesen szétszóródott. Még Sid is eltűnt!

Mutasd meg az Ice Age Online lakóinak, milyen bátor tud lenni egy kis lajhár! Játssz az Ice Age Online ingyenes játékával, mentsd meg a csorda tagjait és Sid bácsit!

Ice Age Online: Ingyenes élmény mindenkinek

Az Ice Age Online ingyenes játék jégkorszaki környezetében azonnal otthon érezheted magadat!

Mindegy, hogy az online játékok izgalmas futkározását vagy a csordádról való gondoskodást élvezed jobban, az Ice Age Online kedvedre való feladatokat kínál.

Ice Age Online: ugrálós-ügyességi játék

Száguldó platformjáték vár Rád az Ice Age Online-ban, ha lajhárodat az ingyenes ügyességi játék változatos Jump'n'Run pályáin irányítod. Utadon szerezz minél több makkot, eleséget és építőanyagot, és tartsd nyitva a szemed, hisz a csorda elveszett tagjaira is rálelhetsz!

De vigyázat: az Ice Age Online aljas jégkorszaki állatai megpróbálják megszerezni eleségedet. Védekezz!

Ice Age Online: építsd meg saját táborodat

Kezdetben az Ice Age Online táborod teljesen üres. Ez megváltozik, amint megmented csordád tagjait. Lásd el őket eleséggel és szállással, a táborod így hamarosan igazi paradicsommá válhat. Hívj meg más játékosokat táborodba, vagy beszélgess velük chaten. Szórakoztató versenyek és feladatok várnak Rád az Ice Age Online ingyenes online játékban!

Ne szalaszd el ezt az ingyenes jégkorszaki szórakozást. Csatlakozz az Ice Age Online csordáihoz most!