Scoremageddon, jeges veszélyek és lélegzetelállító robbanások!

2011. december 1-től 2012. január 1-ig igazi eseményözön várja a bátor űrpilótákat a DarkOrbit világában. A Wintergames alatt a játékosoknak rengeteg izgalmas űrkalandban lehet részük. Ezen kívül még egy egészen különleges évfordulót is ünnepelünk: 5 éves lett a DarkOrbit! Kiváló alkalom, hogy az újoncok és a veteránok is belevessék magukat a még izgalmasabb és látványosabb játékba!

 

Scoremageddon

A Scoremageddon alatt a játékosok izgalmas és veszélyes PvP (Player vs. Player – Játékos a Játékos ellen) űrcsatákat vívhatnak meg. Az 5. szinttől kezdve minden pilóta megpróbálkozhat azzal, hogy megszerezze a mesteri címet és a dicsőség mellett remek jutalmakat zsebeljen be. A játék során arra kell törekedni, hogy a saját combo-mutatót PvP győzelmekkel a lehető legmagasabban tartsuk, hogy a pontszámláló többszörözője minél magasabb legyen.

Ki lesz az a bátor űrpilóta, aki helytáll a legveszélyesebb PvP harcokban is és eléri a combo-rekordot?

DarkOrbit próbanaptár

Az adventi naptár mintájára a hős űrpilóták egy próbanaptár ajtócskáit nyithatják ki december 1. és 24. között. Minden nap más és más veszélyes helyzetben kell helytállniuk új próbák kihívásait teljesítve. Természetesen aki bátran és ügyesen küzd, elnyeri méltó jutalmát!

(Ki)robbanóan jó új évet kívánunk!

Csillag- és ajándékdobozok várnak begyűjtésre, amelyekben megtaláljátok a legalkalmasabb felszerelést a különleges ünneplésre! A speciális tűzijátéklőszerrel igazán kirobbanóan köszönthetitek az új évet.

És ha még mindez nem volna elég, még egy régi ismerős is felbukkan és jéghideg fenyegetést jelent az egész világűrben. Ez és még sok minden más vár a DarkOrbit idei Wintergames eseményén egy egész hónapon át!