Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nadirim újdonságok - ajándék póló!

A Nadirim világában sosem áll meg az élet, mindig számíthatunk valami újdonságra, ha rendszeresen visszatérünk a játékba. Ezúttal új instákkal és egy fantasztikus akcióval készült nekünk a stáb - de lássuk, hogy miről is van szó!

Vásárolj 1000 Drágaköves csomagot a Nadirimben május 11 és 12-én és ajándékba adunk egy Nadirim pólót. A promócióban a következő fizetési lehetőségekkel vásárolt 1000 Drágakő tartalmú csomagok vesznek részt: hitelkártya, paypal, Ulitmatepay.

A sikeres tranzakció után kapsz egy üzenetet amelyet bejelentkezés után a jobb felső sarokban található boríték ikonra kattintva nyithatsz meg. Ebben tájékoztatunk az ajándékod postázásának részleteiről. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a póló készlet esetleges kimerülése esetén az ajándékot módosítsák.

Új instákkal vár a Nadirim!

Ismered a Nadirim minden titkát? Talán a Holdimádó Szurdokról is hallottál már, vagy esetleg Kígyótoronyról? Ne félj a kíváncsiságtól, ebben a világban csakis kincs lehet a jutalma. Fedezd hát fel a Szurdokban rejtőző holdimádók és régmúlt királyuk titkát, majd pedig ereszkedj alá a Kígyótoronyba, és nézz szembe Zenithar fagyos múltjával!

Játssz most a NADIRIM játékkal INGYEN - Katt ide!

0 Tovább

Újjászületett az [origo] játékok oldala!

Az [origo] játékok oldal új megjelenéssel, funkciókkal várja az online és a letölthető játékok rajongóit, akár pár perces szórakozásra, akár egész estés kalandra vágysz!

Az INGYENES játékok választéka hétről hétre folyamatosan bővül, jelenleg 54 játék található a kínálatban, akár 3D-s akció dús, lövöldözős űr kalandok (Battlestar Galactica, DarkOrbit) vagy akár fantasy világban játszódó (Drakensang, Nadirim, Metin2), vagy farmos, menedzselős (Farmerama, FarmFrenzy, GoalUnited), logikai (Montezuma, Titkos Barlang) játékok érdekelnek, megtalálod a vérmérsékletednek, érdeklődésednek megfelelőt! A választásban segíteni fog, hogy játékainkhoz trailer videókat, Postr blogunkban leírásokat is elérsz az oldalról, valamint ingame képeket is böngészhetsz közben. Az Idegen nyelvű rovatunkban angol, német, francia és spanyol játékokat is találsz, így játszva tanulhatsz!

Ne feledkezz el feliratkozni az ingyenes hírlevelünkre, amiben kéthetente küldjük az újdonságokról szóló értesítéseket.

Kattints, nézz körbe az oldalon és próbáld ki az összes játékot! Kellemes szórakozást!

0 Tovább

Új letölthető játék - Wild West Story: The Beginnings

Csatlakozz Bella-hoz és Kisfarkashoz vadnyugati kalandjukban és segíts helyrehozni az elhagyatott várost!

Sasszemedre és városépítő tehetségedre is szükséged lesz, hogy újjáépítsd és új lakosokat szerezzél az elhagyatott városnak.

Fedezd fel ezt az izgalmas, összeillesztős-rejtett tárgy játékot!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek