Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rising Cities - lenyűgöző SimCity és Sims egyveleg a Bigpoint műhelyéből!

Hozd létre a saját világodat a Rising Cities városod polgármestereként! Ahhoz, hogy a városod nemzetközi hírnévre tehessen szert, jó stratégiai és taktikai érzékkel kell irányítanod a gazdaságot, és gondoskodnod kell a jólétről.

Fektesd be a lakosoktól beszedett adókat az ipar és az infrastruktúra fejlesztésébe, gyártsd a legkülönbözőbb termékeket és alapanyagokat – és kereskedj velük a tőzsdén! Minél jobban meg a gazdaság, annál több lakót tud ellátni a városod, így egyre többen költöznek be – ami persze újabb plusz bevételt jelent. A RISING CITIES világában egy kis, álmos falucskából építhetsz ki – fontos döntésekkel – egy hatalmas, sikeres világvárost!

  • Kezdd egész kicsiben, majd építsd a városodat egyre nagyobbra és növeld az épületek kiépítettségi szintjét is.
  • Gyárt és termelj javakat, majd kereskedj velük a tőzsdén: add el a saját cikkeidet jó pénzért és szerezd meg a többi polgármester áruit olcsón.
  • Gondoskodj arról, hogy a polgárok elégedettek legyenek: találd meg a helyes egyensúlyt a kereskedelem és a szórakozás között.
  • Díszítsd a várost a legkülönbözőbb dekorációs elemekkel, hogy növeld a lakosok elégedettségét.
  • Határozd meg Te, hogy milyen típusú lakók költözzenek a lakóházakba: törekedj az egyensúlyra.
  • Teljesítsd a heti kihívásokat és az event küldetéseket a különleges jutalmakért.

RISING CITIES – Vár a városod!

0 Tovább

A Sötétség Erődje - Az új Insta

Milyen rémálmok leselkednek Rád a sötétben? Nadirim bátor és rettenthetetlen harcosai készüljetek! Vár a Sötétség Erődje! A fények kialszanak és a harc lekezdődik!

Az új Insta Zenithar határvidékén várja a játékosokat. Akik már harcoltak a Bolla testvérekkel megcsodálhatták e gazdagon díszített kaput!

A kapu most kinyílt végre és a Sötétség Erődje hat új küldetéssel és új ellenfelekkel várja a játékosokat, akik már bizonyították rátermettségüket Zenithar harcterein.


0 Tovább

Nyerj egy iPad 2-t a DarkOrbit és az [origo] játékok nyereményjátékán!

Extra nyereményjáték csak a DarkOrbit [origo] játékosainak! 


Különleges nyereményt tartogatunk csak az [origo]-n játszó bátor DarkOrbit űrpilóták számára: egy sorsolás keretében egy szerencsés játékos megnyerhet egy vadonatúj iPad 2-t! Mindössze annyit kell tenned, hogy az [origo]-n regisztrálsz a DarkOrbit játékba és kitöltöd a nyereményjáték jelentkezési lapját. Jelentkezz 2012. november 12. és december 3. között, hogy ne maradj le a nyereményről, egy fantasztikus iPad 2-ről! Kattints most az alábbi képen lévő „Regisztrálok és nyerek” gombra!



* Az eseményről további információkat a jelentkezési lapon találsz, amit a fenti képre kattintva érhetsz el.

1 Tovább

Goodgame Empire - okos stratégáknak!


A Goodgame Empire egy nagyszerű, többszereplős stratégiai játék. Építsd meg a kastélyod és győzd le a többi játékost taktikai csatákban az óriási világtérkép bármely pontján. Hozz létre egy hatékony gazdasági rendszert és lépj szövetségre más játékosokkal.

Vezesd a csúcsra a királyságodat! A Goodgame Empire ingyenes böngészős játék, az [origo] játékok oldalán közvetlenül játszhatod, nincs szükség letöltésre, így ha van néhány perced, akkor remek szórakozást nyújt minden korosztály számára. Kezdd el most és építs ki jó stratégiákat! Harcra fel!

0 Tovább

WARGAME 1942 - Harcolj és dolgozz ki stratégiákat a II. világháborúban

Az ingyenes játék a második világháború hangulatát idézi. Harcolj, azért ami a tiéd és ne hagyd bármi is az utadban álljon és így jó eséllyel győztesként szerepelhetsz a játékban.

Építs ütőképes hadsereget és harcolj játékosok ezreivel valamint diplomácia képességeidet használva alakíts szövetségeket és szólj bele a világpolitika alakulásába, hogy beírhasd magad a történelemkönyvekbe.

A játék célja: kitalálni egy okos, nyerő stratégiát, és minél jobb eredményt érj el az eredménylistákon egyénileg vagy a szövetségeddel!

0 Tovább

Játssz az Ice Age Online-nal, a legizgalmasabb ingyenes játékkal az utolsó jégkorszak óta!

Az Ice Age Online játékban Manny, Sid és Diego találtak egy tökéletes helyet, ahol az Ice Age Online csordája átvészelheti a telet. Igazi paradicsomi hely! Élvezd az ingyenes játékot, hozd létre a saját lajhárfigurádat, építs egy tökéletes Ice Age tábort a saját csordádnak és derítsd fel az izgalmas szintek kihívásait!

Már nagyon izgatott vagy! Sid bácsi olyan sokat mesélt Neked kalandjairól, hogy most már Te is szeretnél hasonlókat átélni az Ice Age Online-ban. Ennek pedig most már semmi akadálya: vesd bele magad még ma az Ice Age Online izgalmas világába!

De jaj! Miközben csordád úton volt az Ice Age Online új paradicsomába, váratlanul egy szörnyű vulkánkitörés állta utatokat, és a csorda teljesen szétszóródott. Még Sid is eltűnt!

Mutasd meg az Ice Age Online lakóinak, milyen bátor tud lenni egy kis lajhár! Játssz az Ice Age Online ingyenes játékával, mentsd meg a csorda tagjait és Sid bácsit!

Ice Age Online: Ingyenes élmény mindenkinek

Az Ice Age Online ingyenes játék jégkorszaki környezetében azonnal otthon érezheted magadat!

Mindegy, hogy az online játékok izgalmas futkározását vagy a csordádról való gondoskodást élvezed jobban, az Ice Age Online kedvedre való feladatokat kínál.

Ice Age Online: ugrálós-ügyességi játék

Száguldó platformjáték vár Rád az Ice Age Online-ban, ha lajhárodat az ingyenes ügyességi játék változatos Jump'n'Run pályáin irányítod. Utadon szerezz minél több makkot, eleséget és építőanyagot, és tartsd nyitva a szemed, hisz a csorda elveszett tagjaira is rálelhetsz!

De vigyázat: az Ice Age Online aljas jégkorszaki állatai megpróbálják megszerezni eleségedet. Védekezz!

Ice Age Online: építsd meg saját táborodat

Kezdetben az Ice Age Online táborod teljesen üres. Ez megváltozik, amint megmented csordád tagjait. Lásd el őket eleséggel és szállással, a táborod így hamarosan igazi paradicsommá válhat. Hívj meg más játékosokat táborodba, vagy beszélgess velük chaten. Szórakoztató versenyek és feladatok várnak Rád az Ice Age Online ingyenes online játékban!

Ne szalaszd el ezt az ingyenes jégkorszaki szórakozást. Csatlakozz az Ice Age Online csordáihoz most!

0 Tovább

Új játék a kínálatban: FantasyRama!

Valahol messze, a varázslatok és csodák birodalmában él a hatalmas, bölcs és nagyon-nagyon öreg Életfa. Pont a lábánál terül el Tündérvölgy, a Te mágikus kerted! A tündéreknek nagy szükségük van a segítségedre, ültess el a kertedben titokzatos növényeket és nevelj mesebeli lényeket, csak így mentheted meg az Életfát, a fantáziát és az álmokat.

Az emberek már nem hisznek a tündérekben, a csodákban, a varázslatban… érzi ezt az Életfa is, és emiatt lassan tovatűnik az ereje, hiszen csak a varázsnövények és mesebeli lények szeretete tartja életben. Ültess hát bűvös növényeket és tanuld meg a kecses tündérektől, hogyan gondozd Tündérvölgy legendás lényeit. Csak Te mentheted meg FantasyRama világát!

Mágikus növények és gyógyfüvek
Angyaltrombita, vénuszkorall, golgotavirág, aranyló lótusz… megannyi bűvös növény növekszik Tündérvölgyben vagy a Holdfény-ligetben. Ültess növényeket, gondozd az ágyásokat, takarítsd be a termést – majd készíts belőle eleséget a mesebeli lényeknek! Így az Életfa is lassan újra erőre kap majd.

Legendás lények
FantasyRama tündérei még évezredekkel ezelőtt szelídítették meg az erdő varázslatos lényeit. Most pedig a vitézsasok, csodaszarvasok, éji majmok és társaik rád várnak, hogy gondoskodj róluk és megvédd őket. Hálából nem csak megannyi új lénnyel lepnek meg, hanem megszerezheted tőlük az értékes tündérport is.

Mágikus erejű elixírek
Varázslatos eszenciák segítenek a kerted gondozásában: a lényektől megszerezett tündérport felhasználhatod a kerted veteményeseiben, hogy a növények gyorsabban érjenek meg, a kész növényekből pedig tápot készíthetsz a lényeknek: ez az Élet nagy körforgása. A varázsporral és varázstáppal még gyorsabb fejlődést érhetsz el, míg Tündérvölgy egy pompásan viruló kertté nem változik, amely felett az újra egészséges Életfa őrködik.

Vesd bele magad a FantasyRama bűvös kalandjába, légy része a természetnek és gondozd az ingyenes varázskertedet! Kelj tündérszárnyra és engedd be a varázslatot az életedbe! 

0 Tovább

EB láz az [origo] játékok oldalán is!

Egész Európa izgatottan várja a labdarúgó-Európa-bajnokságot, ráadásul már javában dübörög a nyá. Ilyen események mellett persze kedvenc játékaink sem mehetnek el szó nélkül: az űrben megrendezésre kerül a DarkOrbit Space Cup 2012, a Drakensang világát megszállta a viharlabda őrület, a Pirate Storm vizein pedig megkezdődött az Ötök versenye!

DarkOrbit Space Cup 2012 - A világűrben is kitört a labdarúgó láz

Foci a világűrben? Hát persze: Space Football! Az új játék a normál Space Ball egy változata. A játékosok egy labdára tüzelnek, így juttatva el azt az ellenfél kapujába. Aki a legtöbb űrgólt lövi, az nyer! A nehézség „csak” annyi, hogy tíz percenként felbukkan 11 futball-kalóz, akiket természetesen le kell győzni. Az Európa-bajnokság ideje alatt az egész játékterület egy futballpályához hasonlít, és persze a Space Ball is úgy néz ki, mint egy valódi futball-labda.

A teljes DarkOrbit Space Cup ideje alatt minden eseménynek megvan a maga rangsora. Minden nap más eseményre kerül sor, és annak a megbízónak a pilótái, akik a legjobb eredményt érik el, másnap 5%-kal több tapasztalatpontot szerezhetnek. Hétvégén mindig két eseményre is sor kerül egy nap. Ha az egyik cégnek sikerül mindkét eseményt megnyernie, akkor másnap akár plusz 10% tapasztalatot is szerezhetnek!

Miután véget ért a Space Cup minden játéka, összeszámoljuk a pontokat a rangsorokban. A győztes cég egy teljes hétre 15% tapasztalatbónuszt kap, valamint 24 órára 10% kedvezményt az összes uridiumért kapható tárgyra. A második helyen végzett cég pilótái 10%-kal több tapasztalatnak és 6% kedvezménynek örülhetnek. A harmadik helyezett sem távozik üres kézzel, ők 5%-kal több tapasztalatot szerezhetnek és 5%-os kedvezményt kapnak. A DarkOrbit Space Cup során tehát mindenki nyer!

A DarkOrbit Space Cup 2012 június 8-tól július 1-ig tart. Siess, ne maradj le a legnagyobb csatákról!

Drakensang - Viharlabda őrület Duriában

A viharlabda event június 8-tól július 2-ig tart, ez alatt az idő alatt egy eddig ismeretlen, titokzatos kereskedő bukkan fel Duriában, akinél a hősök nemzeti mezeket, zászlókat és remek rajongói hangulati megjelenéseket vásárolhatnak.

Egy ilyen fontos futball-eseményhez természetesen kiegészítő tartozik: elsősorban mezek és zászlók! A viharlabda versenyeken is pont 16 van belőlük. Minden csapatnak megvannak a maga színei, amelyeket a játékosok büszkén viselhetnek a kalandjaik során és a zászlót a fejük felett lengetve vethetik bele magukat a harcba!

A zászlók és a mezek mellett természetesen még többet is kínálunk a futballrajongóknak. Két egészen különleges hangulati megjelenéssel is készültünk: a szurkolótrombita stadionos hangulatot hoz a játékba, a viharlabda hangulati megjelenítés pedig valóságos profivá varázsolja a játékosokat: a karakterek maguk kezdenek zsonglőrködni a labdával! És ha valamelyik csapat gólt rúg? Akkor pedig mindenki egyszerre ünnepel – méghozzá egy hangos trombitálással!

Pirate Storm - Az Ötök versenye

A nyár igen forrónak ígérkezik! A Pirate Storm területei 12 héten át az Ötök versenyének tüzétől égnek. Ezekben a hetekben vadonatúj PvP csatamezőkön harcolhatsz az öt hatalmas kereskedőház kegyeiért. Lopj el ellenséges trófeákat, legyél veszedelmes csaták egyetlen túlélője és szerezz stratégiailag fontos pontokat! A győzelmekért értékes rendjeleket és csataérméket kapsz, amelyeket később egyedülálló jutalmakra válthatsz be!

A rendjelekért és csataérmékért, amelyeket a Pirate Storm csatamezőin elért győzelmeidért zsebelhetsz be, egyedülálló tárgyakat vásárolhatsz! Váltsd be a rendjeleket és érméket speciális rakétákra, ágyúkra és hajókra, amelyek csak az Ötök versenyének ideje alatt kaphatóak!

Az eseményt a különleges versenyfeladatok teszik még változatosabbá. Vadássz le különleges tengeri szörnyeket vagy ellenséges kalózkapitányokat és szerezz a rengeteg arany és gyémánt mellett egy sor rendjelet! Ha elég rendjelet gyűjtesz össze, ritka és igen hasznos tárgyakra válthatod be azokat. Fedezd fel magad, milyen sok és sokféle jutalom vár!

Bonts vitorlát és tölts meg az ágyúkat, mert június 7-től 12 héten keresztül az egész Pirate Storm az Ötök versenyének lázában él és értékes jutalmakra vadászik!

0 Tovább

Újdonság! - Desert Operations

Desert Operations egy katonai ingyenes stratégiai böngészős játék, kiváló grafikával. Az ipar- ág egyik legsikeresebb játéka.

2011-ben a legjobb klasszikus játékok kategóriában az év játéka lett. A közönség azért válasz-totta ezt a játékot, mert a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy együtt játszanak a barátaikkal és szövetségre lépjenek a többi játékossal, valós idejű csatákat vívjanak, és valós idejű chaten kommunikáljanak.
A bázisod vezetőjeként küzdesz játékosok ezreivel, néhányukkal szövetségre lépve. Folyamatosan fejlesztheted az országodat építkezésekkel és hódításokkal.

A játék célja

kitalálni egy okos, nyerő stratégiát, és minél jobb eredményt elérni az eredménylistákon egyénileg vagy a szövetségeddel!


Épületek

Az építkezésed a rendelkezésre álló tőkédtől függ. Kezdetben csak néhány épületet építhetsz. Amint az épületek készen vannak, bővítheted őket. Vedd figyelembe az épület ábrát az építkezés során, ahol láthatod, hogy bizonyos épületeknek mely épületek az előfeltételei!
Néhány épület típus költségei 20% -kal is nőhet minden egyes építkezéssel. A feltűntetett ár először egyetlen épületre vonatkozik de ha növeled az épületek számát megjelenít új árakat. Az épületek számával együtt természetesen az építkezés ideje is nő. Néhány épülethez kapcsolódnak más épületek is, amelyek megléte bónuszokhoz juttat mint pl. magasabb támadó erő.
Az építkezések ideje és költsége függ a már rendelkezésre álló épületek számától.

Egységek

Ahhoz, hogy egységeid legyenek, először Épületeket kell építened, és Kutatásokat végeztetned. A katonák nem használnak üzemanyagot. Kerozint és Dízelt fogyasztanak a tankok, a repülők és a hajók. Ezeket az egységeket a Fegyvergyárban gyártják. A védelmi rendszerkiépítése a Pentagonban történik.
Az egységek gyártása eltér az épületek gyártásától, egyszerre több egységet is gyárthatsz. Épületet és egységet is gyárthadtsz párhuzamosan, ha a rendelkezésedre áll az ahhoz szükséges pénz.

Kereskedelem

Amint felépítetted a kereskedelmi központot, kereskedhetsz a játékosokkal.Erőforrásokat vehetsz tőlük, és el is adhatsz nekik, de akár a fekete piacról is vásárolhatsz.
Az erőforrások, amelyek a kereskedelem alapját képezik:Arany, Lőszer, Olaj és azok az Egységek, amelyekhez Kutatásokravan szükség. A fizető eszköz mindig aPénz.

Támadás

A kutatások ill. építkezések mellett az egyik legfontosabb tevékenység a támadás. A hadseregeidet felépítheted a parancsnoki központ/hadsereg menüpont alatt.
Ahhoz hogy csatát nyerj, arányaiban kevesebb kárt kell elszenvedned a támadási/védelmi értékedből, mint az ellenségednek. Például ha támadóként elveszíted az egységeid támadási értékének 35%-át, amíg az ellenség az egységei védelmi értékének 52%-át, akkor megnyerted a csatát.

Játssz most a Desert Operations játékkal INGYEN, kattints ide és induljon a harc!

0 Tovább

Nadirim újdonságok - ajándék póló!

A Nadirim világában sosem áll meg az élet, mindig számíthatunk valami újdonságra, ha rendszeresen visszatérünk a játékba. Ezúttal új instákkal és egy fantasztikus akcióval készült nekünk a stáb - de lássuk, hogy miről is van szó!

Vásárolj 1000 Drágaköves csomagot a Nadirimben május 11 és 12-én és ajándékba adunk egy Nadirim pólót. A promócióban a következő fizetési lehetőségekkel vásárolt 1000 Drágakő tartalmú csomagok vesznek részt: hitelkártya, paypal, Ulitmatepay.

A sikeres tranzakció után kapsz egy üzenetet amelyet bejelentkezés után a jobb felső sarokban található boríték ikonra kattintva nyithatsz meg. Ebben tájékoztatunk az ajándékod postázásának részleteiről. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a póló készlet esetleges kimerülése esetén az ajándékot módosítsák.

Új instákkal vár a Nadirim!

Ismered a Nadirim minden titkát? Talán a Holdimádó Szurdokról is hallottál már, vagy esetleg Kígyótoronyról? Ne félj a kíváncsiságtól, ebben a világban csakis kincs lehet a jutalma. Fedezd hát fel a Szurdokban rejtőző holdimádók és régmúlt királyuk titkát, majd pedig ereszkedj alá a Kígyótoronyba, és nézz szembe Zenithar fagyos múltjával!

Játssz most a NADIRIM játékkal INGYEN - Katt ide!

0 Tovább
«
123

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek