Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Sötétség Erődje - Az új Insta

Milyen rémálmok leselkednek Rád a sötétben? Nadirim bátor és rettenthetetlen harcosai készüljetek! Vár a Sötétség Erődje! A fények kialszanak és a harc lekezdődik!

Az új Insta Zenithar határvidékén várja a játékosokat. Akik már harcoltak a Bolla testvérekkel megcsodálhatták e gazdagon díszített kaput!

A kapu most kinyílt végre és a Sötétség Erődje hat új küldetéssel és új ellenfelekkel várja a játékosokat, akik már bizonyították rátermettségüket Zenithar harcterein.


0 Tovább

Goodgame Empire - okos stratégáknak!


A Goodgame Empire egy nagyszerű, többszereplős stratégiai játék. Építsd meg a kastélyod és győzd le a többi játékost taktikai csatákban az óriási világtérkép bármely pontján. Hozz létre egy hatékony gazdasági rendszert és lépj szövetségre más játékosokkal.

Vezesd a csúcsra a királyságodat! A Goodgame Empire ingyenes böngészős játék, az [origo] játékok oldalán közvetlenül játszhatod, nincs szükség letöltésre, így ha van néhány perced, akkor remek szórakozást nyújt minden korosztály számára. Kezdd el most és építs ki jó stratégiákat! Harcra fel!

0 Tovább

Új letölthető játék - Wild West Story: The Beginnings

Csatlakozz Bella-hoz és Kisfarkashoz vadnyugati kalandjukban és segíts helyrehozni az elhagyatott várost!

Sasszemedre és városépítő tehetségedre is szükséged lesz, hogy újjáépítsd és új lakosokat szerezzél az elhagyatott városnak.

Fedezd fel ezt az izgalmas, összeillesztős-rejtett tárgy játékot!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek