Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EB láz az [origo] játékok oldalán is!

Egész Európa izgatottan várja a labdarúgó-Európa-bajnokságot, ráadásul már javában dübörög a nyá. Ilyen események mellett persze kedvenc játékaink sem mehetnek el szó nélkül: az űrben megrendezésre kerül a DarkOrbit Space Cup 2012, a Drakensang világát megszállta a viharlabda őrület, a Pirate Storm vizein pedig megkezdődött az Ötök versenye!

DarkOrbit Space Cup 2012 - A világűrben is kitört a labdarúgó láz

Foci a világűrben? Hát persze: Space Football! Az új játék a normál Space Ball egy változata. A játékosok egy labdára tüzelnek, így juttatva el azt az ellenfél kapujába. Aki a legtöbb űrgólt lövi, az nyer! A nehézség „csak” annyi, hogy tíz percenként felbukkan 11 futball-kalóz, akiket természetesen le kell győzni. Az Európa-bajnokság ideje alatt az egész játékterület egy futballpályához hasonlít, és persze a Space Ball is úgy néz ki, mint egy valódi futball-labda.

A teljes DarkOrbit Space Cup ideje alatt minden eseménynek megvan a maga rangsora. Minden nap más eseményre kerül sor, és annak a megbízónak a pilótái, akik a legjobb eredményt érik el, másnap 5%-kal több tapasztalatpontot szerezhetnek. Hétvégén mindig két eseményre is sor kerül egy nap. Ha az egyik cégnek sikerül mindkét eseményt megnyernie, akkor másnap akár plusz 10% tapasztalatot is szerezhetnek!

Miután véget ért a Space Cup minden játéka, összeszámoljuk a pontokat a rangsorokban. A győztes cég egy teljes hétre 15% tapasztalatbónuszt kap, valamint 24 órára 10% kedvezményt az összes uridiumért kapható tárgyra. A második helyen végzett cég pilótái 10%-kal több tapasztalatnak és 6% kedvezménynek örülhetnek. A harmadik helyezett sem távozik üres kézzel, ők 5%-kal több tapasztalatot szerezhetnek és 5%-os kedvezményt kapnak. A DarkOrbit Space Cup során tehát mindenki nyer!

A DarkOrbit Space Cup 2012 június 8-tól július 1-ig tart. Siess, ne maradj le a legnagyobb csatákról!

Drakensang - Viharlabda őrület Duriában

A viharlabda event június 8-tól július 2-ig tart, ez alatt az idő alatt egy eddig ismeretlen, titokzatos kereskedő bukkan fel Duriában, akinél a hősök nemzeti mezeket, zászlókat és remek rajongói hangulati megjelenéseket vásárolhatnak.

Egy ilyen fontos futball-eseményhez természetesen kiegészítő tartozik: elsősorban mezek és zászlók! A viharlabda versenyeken is pont 16 van belőlük. Minden csapatnak megvannak a maga színei, amelyeket a játékosok büszkén viselhetnek a kalandjaik során és a zászlót a fejük felett lengetve vethetik bele magukat a harcba!

A zászlók és a mezek mellett természetesen még többet is kínálunk a futballrajongóknak. Két egészen különleges hangulati megjelenéssel is készültünk: a szurkolótrombita stadionos hangulatot hoz a játékba, a viharlabda hangulati megjelenítés pedig valóságos profivá varázsolja a játékosokat: a karakterek maguk kezdenek zsonglőrködni a labdával! És ha valamelyik csapat gólt rúg? Akkor pedig mindenki egyszerre ünnepel – méghozzá egy hangos trombitálással!

Pirate Storm - Az Ötök versenye

A nyár igen forrónak ígérkezik! A Pirate Storm területei 12 héten át az Ötök versenyének tüzétől égnek. Ezekben a hetekben vadonatúj PvP csatamezőkön harcolhatsz az öt hatalmas kereskedőház kegyeiért. Lopj el ellenséges trófeákat, legyél veszedelmes csaták egyetlen túlélője és szerezz stratégiailag fontos pontokat! A győzelmekért értékes rendjeleket és csataérméket kapsz, amelyeket később egyedülálló jutalmakra válthatsz be!

A rendjelekért és csataérmékért, amelyeket a Pirate Storm csatamezőin elért győzelmeidért zsebelhetsz be, egyedülálló tárgyakat vásárolhatsz! Váltsd be a rendjeleket és érméket speciális rakétákra, ágyúkra és hajókra, amelyek csak az Ötök versenyének ideje alatt kaphatóak!

Az eseményt a különleges versenyfeladatok teszik még változatosabbá. Vadássz le különleges tengeri szörnyeket vagy ellenséges kalózkapitányokat és szerezz a rengeteg arany és gyémánt mellett egy sor rendjelet! Ha elég rendjelet gyűjtesz össze, ritka és igen hasznos tárgyakra válthatod be azokat. Fedezd fel magad, milyen sok és sokféle jutalom vár!

Bonts vitorlát és tölts meg az ágyúkat, mert június 7-től 12 héten keresztül az egész Pirate Storm az Ötök versenyének lázában él és értékes jutalmakra vadászik!

0 Tovább

Pirate Storm: Death or Glory - vadonatúj kalózós játék az [origo] játékok oldalán!

Vadonatúj kaland: PirateStorm kalózos játék! Vesd bele magad az online kalózkodás örömeibe, bonts vitorlát és csinálj cápaeledelt az óriás tengeri szörnyekből! Hadd érezzék az ellenségeid az ágyúgolyóid súlyát: lődd a hajójukat pozdorjává és süllyeszd el őket a tenger fenekére! A PirateStorm világában a dicsőségért és kincsekért vívott harcban minden eszköz megengedett.

Harcolj akár a számítógép által vezérelt ellenfelek, akár valós játékosok ellen, a PirateStorm kalózos játékban annyi akcióban és izgalomban van részed, hogy alig győzöd kapkodni a fejed!

A PirateStorm kalózos játékban egyszerű szárazföldi patkányként szállsz hajóra, hogy hírnevet szerezz magadnak a kalózok között. Harcról harca, csatáról csatára egyre több tapasztalatot szerzel és egyre magasabb szintre jutsz, míg hamarosan már rettegett kalózként garázdálkodsz a tengeren.

Töltsd meg az ágyúkat: vár a PirateStorm online kalózos játék, ahol folyamatosan tombol a harc!
Játssz velünk ingyen most!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek