Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

WARGAME 1942 - Harcolj és dolgozz ki stratégiákat a II. világháborúban

Az ingyenes játék a második világháború hangulatát idézi. Harcolj, azért ami a tiéd és ne hagyd bármi is az utadban álljon és így jó eséllyel győztesként szerepelhetsz a játékban.

Építs ütőképes hadsereget és harcolj játékosok ezreivel valamint diplomácia képességeidet használva alakíts szövetségeket és szólj bele a világpolitika alakulásába, hogy beírhasd magad a történelemkönyvekbe.

A játék célja: kitalálni egy okos, nyerő stratégiát, és minél jobb eredményt érj el az eredménylistákon egyénileg vagy a szövetségeddel!

0 Tovább

Drakensang - a böngészőből játszható 3D szerepjáték

A múlt árnyai félelmet és rettegést keltenek. Az árnyékvilág hatalmas sárkánya újra feltámadt! Csatlakozz a hős mágusok vagy sárkányharcosok táborához, vívj meg izgalmas csatákat és védd meg az ártatlan embereket!

A híres Drakensang történet online folytatódik egy teljesen új résszel. Merülj el az epikus történet izgalmában és állj helyt a többszemélyes harcokban! Fedezz fel sötét barlangokat, kriptákat és börtönöket, fogj össze a társaiddal és győzzétek le együtt a végső ellenséget, a hatalmas sárkányt; vagy állj helyt bátor utazóként egyedül ebben az eredeti fantasy világban a rendkívül változatos helyszíneken, legyen az mocsár, erdő, város vagy éppen PvP aréna.

A fantasy-akció szerepjáték hihetetlen 3D-s világa azonnal rabul ejt. Készülj fel a harcra és küzdj egyedül vagy más játékosokkal együtt: szerezz hatalmat és erőt, és győzd le az árnyékvilág lényeit! A karakteredet, sárkányharcost vagy körmágust, teljesen egyénivé teheted, mivel a harci és képességrendszer rendkívül széles skálájú és változatos.

Irány a kaland, Duria hőse! Indulj útnak, fedezd fel ezt a mágiával és varázslattal teli fantasztikus világot és soha ne rettenj vissza semmilyen veszélytől! Eljött az idő – játssz Te is!

0 Tovább

Újdonságok a karácsonyi semmittevéshez!

Travian 4 

TRAVIAN az egyik legsikeresebb ingyenes böngészőben játszható játék világszerte.

A TRAVIAN játékosaként falvakkal bővítheted a birodalmadat, hatalmas sereget toborozhatsz és a klánoddal vállvetve harcolhatsz a világuralom eléréséért a játékvilágodban. Sok új kihívás, gyönyörű grafika és még több új lehetőség vár Rád. Légy az első játékosok között, akik versengenek a jólétért, területekért és alattvalókért. 

GoalUnited 

Goalunited a legjobb ingyenes, böngészős focimenedzser játék 2011-ben! 
Mérd össze tudásod többszázezer managerrel, akik szintén azért dolgoznak, hogy csapatuk sikeres legyen. Állíts össze edzésterveket, tárgyalj és szerezz csapataidnak új stadiont, pályát, öltözőt, juss be a legjobbak közé!

Játssz barátaiddal és kollégáiddal az általad létrehozott eseményeken, innovatív design segíti a sokoldalú játékélményt és egyszerű kezelhetőséget! Ez a Te játékod! Végezd el a kezdőrúgást!

Metin 2 (3D) 

Eleged van már a 2D világból? Meguntad a farmokat, a stratégiát, a logikai játékokat? Itt az ingyenesen letölthető METIN 2 , ebben végre 3D-ben harcolhatsz!

Egy távolkeleti világ tárul fel előtted festői falvaival és nagy benyomást keltő tájaival. Veszélyes csaták előtt állsz! Találd meg az utadat, hogy a harcművészet mesterévé válj, és védd meg az országodat a Metin kövek sötét befolyása elöl. Izgalmas szórakozás igényes játékra vágyóknak!

Bitefight 

Vámpírok és farkasemberek csatája dúl évszázadok óta. Ez a te sorsod, te döntesz róla!

A játék ingyenesen elérhető, ráadásul közvetlenül a böngésződben fut. A Bitefight izgalmas kalandot ígért, egyszerűen kezelhető, de mégis lebilincselő, fordulatos. 

Vámpírok előnyben, ha még nem vagy az, vigyázz, mert könnyedén azzá válhatsz!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek