Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Sötétség Erődje - Az új Insta

Milyen rémálmok leselkednek Rád a sötétben? Nadirim bátor és rettenthetetlen harcosai készüljetek! Vár a Sötétség Erődje! A fények kialszanak és a harc lekezdődik!

Az új Insta Zenithar határvidékén várja a játékosokat. Akik már harcoltak a Bolla testvérekkel megcsodálhatták e gazdagon díszített kaput!

A kapu most kinyílt végre és a Sötétség Erődje hat új küldetéssel és új ellenfelekkel várja a játékosokat, akik már bizonyították rátermettségüket Zenithar harcterein.


0 Tovább

Nadirim újdonságok - ajándék póló!

A Nadirim világában sosem áll meg az élet, mindig számíthatunk valami újdonságra, ha rendszeresen visszatérünk a játékba. Ezúttal új instákkal és egy fantasztikus akcióval készült nekünk a stáb - de lássuk, hogy miről is van szó!

Vásárolj 1000 Drágaköves csomagot a Nadirimben május 11 és 12-én és ajándékba adunk egy Nadirim pólót. A promócióban a következő fizetési lehetőségekkel vásárolt 1000 Drágakő tartalmú csomagok vesznek részt: hitelkártya, paypal, Ulitmatepay.

A sikeres tranzakció után kapsz egy üzenetet amelyet bejelentkezés után a jobb felső sarokban található boríték ikonra kattintva nyithatsz meg. Ebben tájékoztatunk az ajándékod postázásának részleteiről. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a póló készlet esetleges kimerülése esetén az ajándékot módosítsák.

Új instákkal vár a Nadirim!

Ismered a Nadirim minden titkát? Talán a Holdimádó Szurdokról is hallottál már, vagy esetleg Kígyótoronyról? Ne félj a kíváncsiságtól, ebben a világban csakis kincs lehet a jutalma. Fedezd hát fel a Szurdokban rejtőző holdimádók és régmúlt királyuk titkát, majd pedig ereszkedj alá a Kígyótoronyba, és nézz szembe Zenithar fagyos múltjával!

Játssz most a NADIRIM játékkal INGYEN - Katt ide!

0 Tovább

Újjászületett az [origo] játékok oldala!

Az [origo] játékok oldal új megjelenéssel, funkciókkal várja az online és a letölthető játékok rajongóit, akár pár perces szórakozásra, akár egész estés kalandra vágysz!

Az INGYENES játékok választéka hétről hétre folyamatosan bővül, jelenleg 54 játék található a kínálatban, akár 3D-s akció dús, lövöldözős űr kalandok (Battlestar Galactica, DarkOrbit) vagy akár fantasy világban játszódó (Drakensang, Nadirim, Metin2), vagy farmos, menedzselős (Farmerama, FarmFrenzy, GoalUnited), logikai (Montezuma, Titkos Barlang) játékok érdekelnek, megtalálod a vérmérsékletednek, érdeklődésednek megfelelőt! A választásban segíteni fog, hogy játékainkhoz trailer videókat, Postr blogunkban leírásokat is elérsz az oldalról, valamint ingame képeket is böngészhetsz közben. Az Idegen nyelvű rovatunkban angol, német, francia és spanyol játékokat is találsz, így játszva tanulhatsz!

Ne feledkezz el feliratkozni az ingyenes hírlevelünkre, amiben kéthetente küldjük az újdonságokról szóló értesítéseket.

Kattints, nézz körbe az oldalon és próbáld ki az összes játékot! Kellemes szórakozást!

0 Tovább

Megjelent a Nadirim MAGYAR nyelven - KIZÁRÓLAG az [origo] játékok oldalán!

Regisztrálj a Nadirimben új játékosként január 20. és február 20. között és máris küldünk egy egyedi kinézetű limitált öltözetet és egy XP Boostert a karakterednek!
A fenti időszakban a játékban „Gemet” vásárlók közöttük kisorsolunk 5 Nadirim pólót, 5 Nadirim pendrive-ot és 5 nyakpántot, hogy ne csak a karaktered nézzen ki jól! Merülj el az arab mesék csodálatos világában és legyen a Tied az exkluzív nyeremények egyike.


Az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált böngészős MMO mostantól az angol mellett elérhető magyarul, németül, franciául, olaszul és spanyolul is. A közeljövőben további nyelvekkel bővül a lista, tekintve, hogy a fejlesztők egyik legfontosabb hosszú távú célja minél szélesebb játékos közönséghez eljuttatni a Nadirimet.


A közelmúltban ráadásul számos új funkcióval, kiegészítéssel is bővült a játék, olyanokkal mint:

•    Kincsvadász küldetések, amely speciális titkos zónákhoz vezetnek
•    Bossok felbukkanási helyeinek átépítése, dekorálása
•    Új öltözékek az egyedi megjelenés érdekében
•    Hírnév rendszer bevezetése a játékba
•    A weboldalon megtekinthető karakter profil oldal
•    Akadályok a csatatéren, amelyek több taktikázási lehetőséget adnak
•    Gyűjtögetők sátra – a gyűjtögetős küldetéseket adó szereplők egy helyre kerültek a nagyobb városokban
•    Optimalizált tutorial
•    Tíz új háttérzene
•    Számos új küldetés

Merülj el te is az arab mesék csodálatos világában, és zsebeld be az ajándékokat és nyereményeket! Légy Te a hős, aki megmenti a birodalmat a Nadir átkától!

0 Tovább

Nadirim – egy csodálatos játék magyar fejlesztőktől

A Nadirim az arab mesevilágba kalauzolja el a játékosokat, ahol küldetéseken keresztül élhetnek át varázslatos kalandokat vagy vívhatnak izgalmas csatákat egymással, dzsinnekkel és egyéb mítikus lényekkel. A Nadirim egy eddig érintetlen témát dolgoz fel, az ezeregy éjszaka meséinek világát, de nem csak ebben előfutára a multiplayer browser játékok új generációjának. Lebilincselő történet, kézzel rajzolt grafika, eredeti zene és kihívásokkal teli játékmenet nyújt tartalmas szórakozást a felhasználóknak.

 
 A játékosokat egy hétköznapi fegyverrel, egyszerű péncélzatban indítjuk útjukra, hogy bebarangolják a Nadirim végtelen tájait. Miközben kedvükre alakítják karakterüket és sorra fedeznek fel varázslatos helyszíneket, lassan kirajzolódik előttük egy nagyobb cél: összefogni a sötétség dzsinnje, a Nadir ellen, aki újból el akarja hozni a végzetes éjszakákat az örök nap birodalmába, ahol már nemzedékek óta nem nyugodott le a nap.

A Nadirim pár szóban:

• Egyedülálló, kézzel rajzolt grafika

• Hatalmas nyílt világ, felfedezésre váró tájakkal

• Több száz izgalmas küldetés és kaland

• Skillek és varázslatok, PvP párbaj és csoportharc

 

A Nadirim jelenleg angol nyelven játszható, de 2012 elején magyarul is elérhető lesz az [origo] játékok kínánálatában, hogy minél többen érezhessék magukénak a Nadirim-et.

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek