A Nadirim világában sosem áll meg az élet, mindig számíthatunk valami újdonságra, ha rendszeresen visszatérünk a játékba. Ezúttal új instákkal és egy fantasztikus akcióval készült nekünk a stáb - de lássuk, hogy miről is van szó!

Vásárolj 1000 Drágaköves csomagot a Nadirimben május 11 és 12-én és ajándékba adunk egy Nadirim pólót. A promócióban a következő fizetési lehetőségekkel vásárolt 1000 Drágakő tartalmú csomagok vesznek részt: hitelkártya, paypal, Ulitmatepay.

A sikeres tranzakció után kapsz egy üzenetet amelyet bejelentkezés után a jobb felső sarokban található boríték ikonra kattintva nyithatsz meg. Ebben tájékoztatunk az ajándékod postázásának részleteiről. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a póló készlet esetleges kimerülése esetén az ajándékot módosítsák.

Új instákkal vár a Nadirim!

Ismered a Nadirim minden titkát? Talán a Holdimádó Szurdokról is hallottál már, vagy esetleg Kígyótoronyról? Ne félj a kíváncsiságtól, ebben a világban csakis kincs lehet a jutalma. Fedezd hát fel a Szurdokban rejtőző holdimádók és régmúlt királyuk titkát, majd pedig ereszkedj alá a Kígyótoronyba, és nézz szembe Zenithar fagyos múltjával!

Játssz most a NADIRIM játékkal INGYEN - Katt ide!