Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nadirim újdonságok - ajándék póló!

A Nadirim világában sosem áll meg az élet, mindig számíthatunk valami újdonságra, ha rendszeresen visszatérünk a játékba. Ezúttal új instákkal és egy fantasztikus akcióval készült nekünk a stáb - de lássuk, hogy miről is van szó!

Vásárolj 1000 Drágaköves csomagot a Nadirimben május 11 és 12-én és ajándékba adunk egy Nadirim pólót. A promócióban a következő fizetési lehetőségekkel vásárolt 1000 Drágakő tartalmú csomagok vesznek részt: hitelkártya, paypal, Ulitmatepay.

A sikeres tranzakció után kapsz egy üzenetet amelyet bejelentkezés után a jobb felső sarokban található boríték ikonra kattintva nyithatsz meg. Ebben tájékoztatunk az ajándékod postázásának részleteiről. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a póló készlet esetleges kimerülése esetén az ajándékot módosítsák.

Új instákkal vár a Nadirim!

Ismered a Nadirim minden titkát? Talán a Holdimádó Szurdokról is hallottál már, vagy esetleg Kígyótoronyról? Ne félj a kíváncsiságtól, ebben a világban csakis kincs lehet a jutalma. Fedezd hát fel a Szurdokban rejtőző holdimádók és régmúlt királyuk titkát, majd pedig ereszkedj alá a Kígyótoronyba, és nézz szembe Zenithar fagyos múltjával!

Játssz most a NADIRIM játékkal INGYEN - Katt ide!

0 Tovább

Megjelent a Nadirim MAGYAR nyelven - KIZÁRÓLAG az [origo] játékok oldalán!

Regisztrálj a Nadirimben új játékosként január 20. és február 20. között és máris küldünk egy egyedi kinézetű limitált öltözetet és egy XP Boostert a karakterednek!
A fenti időszakban a játékban „Gemet” vásárlók közöttük kisorsolunk 5 Nadirim pólót, 5 Nadirim pendrive-ot és 5 nyakpántot, hogy ne csak a karaktered nézzen ki jól! Merülj el az arab mesék csodálatos világában és legyen a Tied az exkluzív nyeremények egyike.


Az Ezeregyéjszaka meséi által inspirált böngészős MMO mostantól az angol mellett elérhető magyarul, németül, franciául, olaszul és spanyolul is. A közeljövőben további nyelvekkel bővül a lista, tekintve, hogy a fejlesztők egyik legfontosabb hosszú távú célja minél szélesebb játékos közönséghez eljuttatni a Nadirimet.


A közelmúltban ráadásul számos új funkcióval, kiegészítéssel is bővült a játék, olyanokkal mint:

•    Kincsvadász küldetések, amely speciális titkos zónákhoz vezetnek
•    Bossok felbukkanási helyeinek átépítése, dekorálása
•    Új öltözékek az egyedi megjelenés érdekében
•    Hírnév rendszer bevezetése a játékba
•    A weboldalon megtekinthető karakter profil oldal
•    Akadályok a csatatéren, amelyek több taktikázási lehetőséget adnak
•    Gyűjtögetők sátra – a gyűjtögetős küldetéseket adó szereplők egy helyre kerültek a nagyobb városokban
•    Optimalizált tutorial
•    Tíz új háttérzene
•    Számos új küldetés

Merülj el te is az arab mesék csodálatos világában, és zsebeld be az ajándékokat és nyereményeket! Légy Te a hős, aki megmenti a birodalmat a Nadir átkától!

0 Tovább

FARMERAMA - Karácsonyi Móka - december 20-29. között! Már most regisztrálj INGYEN, hogy részese lehess a kalandnak!

A Farmerama idén is újabb fantasztikus kihívásokat és ajándékokat tartogat nekünk karácsonyra! Segíts a Télapónak, hozd rendbe a szánját és gyűjts elég hópelyhet, hogy mindenkihez eljusson! Ne is szaporítsuk a szót, lássuk, miről is van szó!


Hópihe-üzemanyag a Télapónak

Csinglingling… csinglingling… csilingel a száncsengő és ekkor RECCS…! Huihuihuihuihuiiii BUMM! Mi az ördög volt ez?! Ajjaj! a Télapó szánja annyira meg volt pakolva, hogy csak úgy nyögött, aztán egyszer csak: reccs! Széttörött és lezuhant pont a FARMERAMA gazdák birtokaira. Most mi lesz? A Télapó szánkó nélkül… az karácsonyt jelent ajándékok nélkül! Ezt nem hagyhatjuk! Szerencsére sok nagyon ügyes kezű gazda él errefelé, akik most mind feltűrik a ruhaujjat és kalapácsot ragadnak, hogy megjavítsák a szánt. Csak így segíthetünk szegény Télapónak és így menthetjük meg a Karácsonyt!

Turbó szánkó

A nagy szángyárban a Télapó régi korhadt kordéjából egy hatalmas, erős és villámgyors szuperszánt építenek a gazdák! Ügyelni kell a hatalmas raktérre, hiszen az összes ajándéknak el kell férnie benne, és egy segédmotorra is szükség van, ha a rénszarvasok nagyon elfáradnának. Segítsetek a Télapónak lépésről lépésre rendbe hozni a szánt és a jó öreg Nagyszakállú téli meglepetésekkel jutalmaz meg benneteket, amelyekkel igazi karácsonyi hangulatot varázsolhattok a farmotokra!

Hull a pelyhes fehér hó…

Nem véletlenül ez a Télapó kedvenc dala! A szán beindításához ugyanis hópehely-üzemanyagra van szükség (igen, ez valóban egy ilyen környezetbarát szán). Öltözzetek fel tehát jó melegen, járjátok be a farmot és gyűjtsetek annyi hópihét, amennyit csak tudtok, hogy a Télapó minél hamarabb folytathassa az útját!

Fagyálló földek

Természetesen a vastag, puha hótakaró ellenére sem állhat le a gazdálkodás a farmotokon. Sikerült megszerezni néhány igen kiváló télálló növény magvait, a téli hónapokban is bátran ültethettek: hóvirágok és jégvirágok dugják ki a fejecskéjüket a hótakaró alól!

Hamarosan itt a fehér Karácsony! Jó szórakozást!

0 Tovább

[origo] játékok

blogavatar

Hírek, információk a legfrissebb online és letölthető játékokról, az [origo] játékok kínálatának bővüléséről, akcióiról.

Utolsó kommentek